Katılıyorum.Abi hiç 12000TL'ni çöpe atma illaki lazım olur bilemezsin işine karışmak gibi olmasında. Taş çatlasın 4000TL'lik bilgisayar fazla fazla yeter şüphen olmasın.
Katılıyorum.Abi hiç 12000TL'ni çöpe atma illaki lazım olur bilemezsin işine karışmak gibi olmasında. Taş çatlasın 4000TL'lik bilgisayar fazla fazla yeter şüphen olmasın.
4000 TL'lik bilgisayarda aynı anda 20 adet Metin 2'yi nasıl açmayı planlıyorsun?Abi hiç 12000TL'ni çöpe atma illaki lazım olur bilemezsin işine karışmak gibi olmasında. Taş çatlasın 4000TL'lik bilgisayar fazla fazla yeter şüphen olmasın.
O senin laptop'un güncel fiyatı değil stokta olmadığı için, o PC emin ol tahmini 700 TL falan bulunur. Bu dünyada ne olacağı belli olmuyor, sağlık sorunları olur bı anda beklenmedik şeyler olur, o yüzden mantıklı bulmadım uzun zamanda biriktirdiği bir parayı bı anda hepsini PC'ye vermesini.Meley kesiyorum ve 16 karakter açabilirsem tek kesmeyi düşünüyorum.
Şuan kullanmış olduğum ASUS K55VD laptop 7 sene önce 1600 TL'ye alınmıştım. Şuan bu laptop bile Vatan'da 4625 TL olarak görünüyor. Açıkca bende 4bin TL'lik pcnin 20 oyun açıcağını zannetmiyorum.
Hem laptop hemde hayat konusunda doğru söylüyorsun ama temmuzdan sonra şuan kullanmış olduğum laptop bende olmuyacak artık yeni bi pc toplamak veya almak istiyorum. Ben bu 12 bin TL'yi oyundan kazandım ve açıkcası harcamakdan çekinmiyorum. Bilgisayar olmadan nasıl vakit geçiririm pek bilmiyorum. Çoğu kişi Metin2 oyununda takılmış ama ben şuan oynadığım oyunu belirtmek istediğimden yazmışdım onu ileriye dönük bir sistem dizmek istiyorum.O senin laptop'un güncel fiyatı değil stokta olmadığı için, o PC emin ol tahmini 700 TL falan bulunur. Bu dünyada ne olacağı belli olmuyor, sağlık sorunları olur bı anda beklenmedik şeyler olur, o yüzden mantıklı bulmadım uzun zamanda biriktirdiği bir parayı bı anda hepsini PC'ye vermesini.
Ben de aynısını düşündüm.Arkadaş M2BOB kullanıcısı sanırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.