Metin 2 tam ekran olmuyor

Saykoraz

Picopat
Metin2'de anlamsız bir sorun yaşıyorum ve çözümünü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Oyunu istediğim çözünürlükte tam ekran yapamıyorum, kısaca şöyle anlatayım 1024 çözünürlüğünde oyunum tam ekran olmuyor. Ekranın bir kısmında küçük olarak açılıyor monitörüm 1920X1080. diğer oyunlarda böyle bir sorunum olmuyor. CS:GO veya Valorant gibi oyunlarda çözünürlüğü kaç yaparsam yapayım ekranım tam ekran oluyor fakat Metin2 olmuyor. Sebebi nedir?

Dostum hatırladığım kadarıyla Metin2 dosyasının içindeki Config dosyasını text olarak açıp içinden düzenleme yapıyordun.

Config ayarlarından 1920x1080p, tam ekran seçeneğini seçin olmaz ise oyuna girişte alt+enter yapıp deneyin.

1920x1080'de tam ekran oluyor zaten onun altında hiçbir çözünürlükte tam ekran olmuyor oyun ve bende 1920 çözünürlükte oynamak istemiyorum çünkü yazılar vs. çok çok küçük olduğu için göz yoruyor.

1920x1080'de tam ekran oluyor zaten onun altında hiçbir çözünürlükte tam ekran olmuyor oyun ve bende 1920 çözünürlükte oynamak istemiyorum çünkü yazılar vs. çok çok küçük olduğu için göz yoruyor.

Yanlış hatırlamıyorsam 16 Bit ve 32 Bit seçenekleri vardı çözünürlük ayarlarında 32 Bit seçerek girmeyi denedin mi oyun mevcut değil şu an da oynamıyorum ondan çok net hatırlamıyorum.

Anlıyorum ben genelde 1920x1080 yapıp pencere modunda oynuyordum bir problem yaşamamıştım onun dışında aklıma da başka bir çözüm gelmiyor.

Zaten 1920x1080 çözünürlüğünde problem yokta dediğim gibi işte bu çözünürlükte her şey çok küçük olduğu için oyun keyif vermiyor 1024 gibi daha tok çözünürlükte hem envanter olsun hem hudlar olsun ekrana tam yayıldığı için daha keyifli ve göz yorucu olmuyor ama bir türlü ayar yapamadım.

Zaten 1920x1080 çözünürlüğünde problem yokta dediğim gibi işte bu çözünürlükte her şey çok küçük olduğu için oyun keyif vermiyor 1024 gibi daha tok çözünürlükte hem envanter olsun hem hudlar olsun ekrana tam yayıldığı için daha keyifli ve göz yorucu olmuyor ama bir türlü ayar yapamadım.

Discord üzerinden Metin2 GM-TL ile görüşebiliyorsun bildiğim kadarıyla belki onlar bir çözüm bulabilirler sana teknik sorunu hallediyorlar bende oyun mevcut değil hatası veriyordu halletmişlerdi sen de bir dene istersen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı