Metin2 anılarımız

Çocukluğunuzun oyunu Metin2 ise benden bile gençsiniz sanırım :D MMORPG olarak çocukluğumda hatırladığım tek oyun Knight. (gınayt onlayn) MT2 de çok oynadım tabii ki fakat ben ortaokula geçince popüler olmuştu. Hatırladığım en güzel şey ise bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Küçükken ikinci köyde; yoldan geçen birine "Bana GM'nin mail adresini verir misiniz" diye sormuştum. Karşımdaki kişinin içinde de nasıl bir dolandırıcılık zekası varsa beyninde hemen ışıkları yakmış olacak ki; "Bana kendi mail adresini vermişti". Ben de safım tabi o zamanlar, heyecan içerisinde MSN'den GM'yi eklediğimi zannediyorum.

GM ile konuşup hangi itemlerden istediğimi söyledim. Mütevazi olmak adına "+9 olsa yeter - taşsız olsa da olur" şeklinde isteklerde bulunuyordum :D
Hesaptan çıkış yapıp yarım saat sonra tekrar girmem istendi. Ben tabi kuduruyorum bu süre zarfında.
Dolunay kılıçları hayal ediyorum, sonuçta hiç +9 dolunaya sahip olamamıştım o zamana kadar.

Yarım saat sonra hesaba girdiğimde çarımın soyulduğunu anladım. O an yaşadığım hayal kırıklığı anlatılamaz, kelimelerle ifade edilemez :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı