Metin2 anılarımız

Oyunda yeniyim o zamanlar. Yaş 6 idi herhalde. Neyse işte günlerce uğraşmışım 20level olmuşum. 38k para yapmışım. Adamın biri geldi, dedi kasayım mı seni? Ben dedim o ne? İşte anlattı seviyeni atlatcam falan dedi. Para istedi bir tane davet yolladı pencere açıldı. Sonra bana ekranda 0 yazan yere 999999999 yaz dedi. Yazdım kabul ettim. Meğerse attığı ticaret davetiymiş bende parayı vermişim. Adam kaçtı tabi. Ben neyin gittiğinin farkında değilim umursamadım. 3gün sonrada fark ettim işte para yok gitmiş. Küçücük boyumla bildiğim bütün küfürleri saymıştım. Pişman değilim bi daha gelse o günler keşke :(

Küçükken ikinci köyde; yoldan geçen birine "Bana GM'nin mail adresini verir misiniz" diye sormuştum. Karşımdaki kişinin içinde de nasıl bir dolandırıcılık zekası varsa beyninde hemen ışıkları yakmış olacak ki; "Bana kendi mail adresini vermişti". Ben de safım tabi o zamanlar, heyecan içerisinde MSN'den GM'yi eklediğimi zannediyorum.

GM ile konuşup hangi itemlerden istediğimi söyledim. Mütevazi olmak adına "+9 olsa yeter - taşsız olsa da olur" şeklinde isteklerde bulunuyordum :D
Hesaptan çıkış yapıp yarım saat sonra tekrar girmem istendi. Ben tabi kuduruyorum bu süre zarfında.
Dolunay kılıçları hayal ediyorum, sonuçta hiç +9 dolunaya sahip olamamıştım o zamana kadar.

Yarım saat sonra hesaba girdiğimde çarımın soyulduğunu anladım. O an yaşadığım hayal kırıklığı anlatılamaz, kelimelerle ifade edilemez :D
Üzücü bir olay diyeceğimde. Metin2yi bizler için Metin2 yapan bu yaşadıklarımız zaten.

Tüm serverdaki artı basma itemlerini toplardım ucuzdan topu alırdım 2. clientten pazar karakterime girer bütün gün üstüne karını koyup satardım bu şekilde serverin en zenginlerinden biri olmuştum. Çok hatırlamıyorum ama 49 level sura ile 70 level savaşçıları patates ediyordum. Sadece o etrafımda dönen ateş skilli ile adamlarla ws atıp kesebiliyordum.

Tüm serverdaki artı basma itemlerini toplardım ucuzdan topu alırdım 2. clientten pazar karakterime girer bütün gün üstüne karını koyup satardım bu şekilde serverin en zenginlerinden biri olmuştum. Çok hatırlamıyorum ama 49 level sura ile 70 level savaşçıları patates ediyordum. Sadece o etrafımda dönen ateş skilli ile adamlarla ws atıp kesebiliyordum.
Anlaşılan bırakalı uzun zaman olmuş. Skillerin adı unutulmuş. :D

Yıl 2010 veya 2011(Mehmetçik). Köy ortasında iki tane 83 LVL konuşuyor. Zehiri versene kanka biraz takılayım, kasılayım vesaire. Konuştular konuştular ben de AFK gibi 10 dakika onları izledim. Adam elindeki zehiri çıkardığı an ticaret attım ve zehiri bana verdi. 36 ortalama +4 taşlı mis gibi bir zehir.
Kısa günün karı derken kuzenim çarımda balık botu açmış ve ne zehirden ne çardan eser yok.

Yıl 2010 veya 2011(Mehmetçik). Köy ortasında iki tane 83 LVL konuşuyor. Zehiri versene kanka biraz takılayım, kasılayım vesaire. Konuştular konuştular ben de AFK gibi 10 dakika onları izledim. Adam elindeki zehiri çıkardığı an ticaret attım ve zehiri bana verdi. 36 ortalama +4 taşlı mis gibi bir zehir.
Kısa günün karı derken kuzenim çarımda balık botu açmış ve ne zehirden ne çardan eser yok.
Aga be.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı