En temiz yöntem sistemdeki bütün bileşenlerinin serial numberlarını değiştirmek, eğer "bilgisayar" yasağı olduğuna eminsen. Her bulduğun spoofer güncel değil ve çalışmayacaktır, sen serial değişmiş olarak görsen bile, değişmemiş olabiliyor ve yasaklı olduğun oyun / program seni yine olduğu gibi görmeye devam ediyor. Metin2'nin yasaklama politikasını bilmiyorum, hatta serial number yasakladıklarını ilk senden duydum.
Biz spoofer satıyoruz ama burada veya başka bir yerde paylaşmayacağım, Türkleri o communityye sokmak istemiyorum. Eğer güncel ve çalışan bir spoofer arıyorsan $60 ödemen gerekebilir ortalama, developerın kendisine ulaşırsan $45-$50'a da alabilirsin. Daha ucuzları elbette var ancak onlar hem tüm serialları değiştirmiyor, hem de bilgisayarı her kapatıp açtığında yeniden uygulaman gerekiyor. Ucuz olmalarının nedeni de bu, senin sorununu çözeceğinin garantisi yok ve uzun vadede hem daha masraflı ( çünkü PC'yi her açtığında yeniden uygulaman gerekiyor, lifetimeları $100 üzeri onların ) hem de daha zahmetli (sürekli uygulamak zorunda kaldığın için ).
Bizimkinde durum farklı, bir kere uyguluyorsun ve bilgisayarına temiz kurulum yapmadığın sürece değiştiridiğin gibi kalıyor seriallar.