Metin2 bilgisayar banı yedim ne yapmalıyım?

İşletim sistemi
Windows 10

furkanmage

Centipat
Merhaba arkadaşlar, metin2'de bilgisayar banı yedim, 2 gündür bayağı bir araştırdım bayağı şeyler denedim fakat yapamadım olmadı bir türlü. Uyguladıgım şeyler Mac değiştirmek bunun yanında hard disk seri numarasını değiştirme gibi şeyleri uygulayıp girmeye çalıştım yine olmadı. Bu konu hakkında son çarem konu açmaktı belki bu konu ile ilgili bir fikri olan vardır. Birkaç yerde işlemci seri numarasına atıyorlar diye şeyler okudum fakat işlemci seri numarası değiştirme olayını bulamadım sanırım yok ya da ben bilmiyorum varsa fikri olan söylerse sevinirim. Tekrar edeyim Mac değiştirmek VPN veya hard disk seri numarasını değiştirmek işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
En temiz yöntem sistemdeki bütün bileşenlerinin serial numberlarını değiştirmek, eğer "bilgisayar" yasağı olduğuna eminsen. Her bulduğun spoofer güncel değil ve çalışmayacaktır, sen serial değişmiş olarak görsen bile, değişmemiş olabiliyor ve yasaklı olduğun oyun / program seni yine olduğu gibi görmeye devam ediyor. Metin2'nin yasaklama politikasını bilmiyorum, hatta serial number yasakladıklarını ilk senden duydum.

Biz spoofer satıyoruz ama burada veya başka bir yerde paylaşmayacağım, Türkleri o communityye sokmak istemiyorum. Eğer güncel ve çalışan bir spoofer arıyorsan $60 ödemen gerekebilir ortalama, developerın kendisine ulaşırsan $45-$50'a da alabilirsin. Daha ucuzları elbette var ancak onlar hem tüm serialları değiştirmiyor, hem de bilgisayarı her kapatıp açtığında yeniden uygulaman gerekiyor. Ucuz olmalarının nedeni de bu, senin sorununu çözeceğinin garantisi yok ve uzun vadede hem daha masraflı ( çünkü PC'yi her açtığında yeniden uygulaman gerekiyor, lifetimeları $100 üzeri onların ) hem de daha zahmetli (sürekli uygulamak zorunda kaldığın için ).

Bizimkinde durum farklı, bir kere uyguluyorsun ve bilgisayarına temiz kurulum yapmadığın sürece değiştiridiğin gibi kalıyor seriallar.

En temiz yöntem sistemdeki bütün bileşenlerinin serial numberlarını değiştirmek, eğer "bilgisayar" yasağı olduğuna eminsen. Her bulduğun spoofer güncel değil ve çalışmayacaktır, sen serial değişmiş olarak görsen bile, değişmemiş olabiliyor ve yasaklı olduğun oyun / program seni yine olduğu gibi görmeye devam ediyor. Metin2'nin yasaklama politikasını bilmiyorum, hatta serial number yasakladıklarını ilk senden duydum.

Biz spoofer satıyoruz ama burada veya başka bir yerde paylaşmayacağım, Türkleri o communityye sokmak istemiyorum. Eğer güncel ve çalışan bir spoofer arıyorsan $60 ödemen gerekebilir ortalama, developerın kendisine ulaşırsan $45-$50'a da alabilirsin. Daha ucuzları elbette var ancak onlar hem tüm serialları değiştirmiyor, hem de bilgisayarı her kapatıp açtığında yeniden uygulaman gerekiyor. Ucuz olmalarının nedeni de bu, senin sorununu çözeceğinin garantisi yok ve uzun vadede hem daha masraflı ( çünkü PC'yi her açtığında yeniden uygulaman gerekiyor, lifetimeları $100 üzeri onların ) hem de daha zahmetli (sürekli uygulamak zorunda kaldığın için ).

Bizimkinde durum farklı, bir kere uyguluyorsun ve bilgisayarına temiz kurulum yapmadığın sürece değiştiridiğin gibi kalıyor seriallar.
Türkler o spoofer topluluklarında uzun zamandır var zaten. Sizin topluluk küçük galiba? Nulled tarzı siteler de Türk kaynıyor artık.

GUİD ve HWİD değiştirmeniz lazım belki bir umut açılır.
bunu biraz daha açıklar mısın veya bir siteye yönlendirme şansın var mı bu konunun cahiliyim biraz.

ya bir oyun sonuçta onun için bu kadar masrafa gerek yok zaten. ayrıca hard disk seri numarasını değiştirdikten sonra kontrol ediyorum ''vol'' komutuyla ve değişmiş gözüküyor bunda bile olmuyorsa daha farklı nasıl bir ban atmış olabilirler diye araştırıyorum işte

Spoofer ile HWID değiştirmeniz lazım. GUİD ise regedit'ten değişiyor. GUİD değiştirmek için de GUİD generator yazmanız lazım. Yukarıdaki arkadaş satış yapmaktan ban yemiş galiba böyle insanlara kanmayın sakın.
GUID generator yazdığım da karşıma ingilizce şeyler çıkıyor, dediğim gibi bu konunun cahili olduğum için bilmediğim için henüz kurcalamadım. Bana GUID değiştirme ile ilgili bir yazı anlatım video şeklinde de olabilir varsa atma şansın var mı?

GUID generator yazdığım da karşıma ingilizce şeyler çıkıyor, dediğim gibi bu konunun cahili olduğum için bilmediğim için henüz kurcalamadım. Bana GUID değiştirme ile ilgili bir yazı anlatım video şeklinde de olabilir varsa atma şansın var mı?
"How to guid change in regedit" yazın çıkacaktır.

Türkler o spoofer topluluklarında uzun zamandır var zaten. Sizin topluluk küçük galiba? Nulled tarzı siteler de Türk kaynıyor artık.
Ortalama 300 kişiyiz, şimdiye kadar bir şekilde bulup gelen Türkler pek iç açıcı değildi. Bu sadece Türklere özel de değil, bazı başka ülkeden satın almak isteyenleri de kabul etmiyor developer, yaşı küçük olanları da. Kendileri beceremez, kalabalık yaparlar, durduk yere kötülerler, vesaire. Hiç dahil etmemeyi tercih ediyor. O yüzden satın almayı düşünenlere bir form yolluyoruz ülkesini ve yaşını öğrenmek için. Bir önemi yok formun, önemli olan bunları tespit etmek ve bizi potansiyel olarak uğraştırma ihtimali olanlar yerine, uğraştırmayacak birine o slotu vermek. Ben bile ülkemi değiştirerek söylemiştim. Bir süre orada bulunduktan sonra developera gerçeği söyledim. O sayede durabilirdim yani orada, şimdi de memberdan fazlasıyım dediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı