Metin2 halen oynanır mı?

Oyun düzgün yönetilse evet oynanırdi. Servere girmeye çalışsan girilmiyor. Girsen oyundan atıyor, atmasa hileden oynanmıyor, hileden oynansa piyasa dönmüyor, piyasa dönse oyunda bug çıkıyor piyasa tekrar çöküyor. Sonsuza kadar böyle oyun. Kısacası oynama.

Eski tadı almak mümkün değil tabiki. En son 4-5 ay önce oynamıştım, bıraktım. Ben oynarken en canlı sunucular Anadolu, Turkey, Turkey2 idi. Anadolu sunucusunda oynuyordum ben ki ticaretin en bol olduğu sunucudur kendisi ama yemin ediyorum bir itemi en az 1 ay satamadım. Sürekli ölücüler geliyor oyunda ticaret ölü. Aşırı bezersin.

Sunucu ve bayrak seçimini iyi yap derim zira bazı sunucular aşırı boş oluyor ve canın sıkılabilir, mavi bayrak yine en kalabalık.

Uzun lafın kısası TR için yukarıda yazdıklarım geçerli daha çok şey var söylenebilecek oyun baya değişti ama tam ölmedi hala oynayan var baya oynanabilir.

Ama tabi ticaret ölü olduğu için boş vaktin çoksa, sınava hazırlanman vs. gerekmiyorsa, maddiyatın da iyiyse biraz para yatırayım dersen zevk alırsın onun dışında zor. Yoksa sakın girme boş vakit kaybı olur.

PvP hakkında pek bilgim yok ne alemdeler ama onların da eski tadı kalmadı. Hala devam eden meşhur PvP'ler var elbette az çok anlamışsındır neyi kastettiğimi reklam yapmayayım şimdi. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı