Metro 2033 Redux kaç saat oynanış süresi sunuyor?

Oyun kısa ama genelde oyunlarda olan gereksiz görevlerin neredeyse hiçbiri yok, her görevin amacı yeterli. Oynarken "bunu niye yapıyoruz" dedirtmiyor oyuncuya. Ben 8,6 saat gibi bir sürede bitirmişim.
Hiçbiri yok derken var mıydı da kaldırdılar yoksa hiç mi yoktu?

@333365, tamamdır hocam. Steam indirimlerinde alırsınız Exodus'u. Sağlam indirime giriyor o da. İyi oyunlar 🙂

@EagleEnes 4 tane offline hesap aldım. Bannerlord, Dying Light 2, God of War, Far Cry 6 bu dört oyunu aldım. Toplam 35 lira tuttu, bir tek Dying Light'ta sorun çıktı. Hesaba guard eklenmiş, satıcıya yazdım bakalım. Guardı kaldıracağız demişti de kaldırmazsa da yapacak bir şey yok, 4 tane AAA oyunu 35 liraya oynama fırsatı buldum. Daha ne olsun? :D

@EagleEnes 4 tane offline hesap aldım. Bannerlord, Dying Light 2, God of War, Far Cry 6 bu dört oyunu aldım. Toplam 35 lira tuttu, bir tek Dying Light'ta sorun çıktı. Hesaba guard eklenmiş, satıcıya yazdım bakalım. Guardı kaldıracağız demişti de kaldırmazsa da yapacak bir şey yok, 4 tane AAA oyunu 35 liraya oynama fırsatı buldum. Daha ne olsun? :D
Hocam ben GFN kullanmıyorum o yüzden guard bana sorun olmuyor. Oyunları sırayla alıp oynayacağım.

@Ed1tH hocam değerli yorumunuz için teşekkürler, GFN üzerinden oynuyorum o yüzden yama kurulmuyor da dil ile alakalı bir problemim yok. Oyunun kısa sürmesi biraz endişelendirdi, FC gibi uzun tutmak için saçma sapan şey eklememişler herhalde. Böyle umalım :D

@Ed1tH hocam değerli yorumunuz için teşekkürler, GFN üzerinden oynuyorum o yüzden yama kurulmuyor da dil ile alakalı bir problemim yok. Oyunun kısa sürmesi biraz endişelendirdi, fc gibi uzun tutmak için saçma sapan şey eklememişler herhalde. Böyle umalım :D

Hocam kısa ama gerçekten çok güzel oyun kesinlikle oynamalısınız zaten dil probleminizde yokmuş anlarsınız oyunu.

Sağ olun hocam, bitirdiğimde inşallah inceleme konusu açarım. Seni de beklerim konuya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı