Çözüldü Mevcut kullanıcı adını değiştirince, eski kullanıcı adını baska bir kullanıcı kullanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya çıldıracağım. Adımı koydum, biri varmış ama ondan Türkçe karakter yok :(
@Vavien. nasıl nokta koydu acaba isminin sonuna?
Büyü.
Katıldığı zaman bence böyle bir kural yoktu. Zaten hiç de değiştirmemiş kullanıcı adını.
Hayır. Benim hesap işleri karışık. Aslında birden fazla hesabım bile oldu. Hepsini açtığımda da aynı isim vardı, adım ve soyadım.
Aslında kaşınıp kendimi ifşalamış oldum. Arayıp ismimi değiştirdiğim konuyu bulursanız belki orada eskisi yazıyordur, etiket falan olarak yani.

Not: O konuyu ben açmadım. Başkasının açtığı konuydu, ben de fırsattan istifade edip ricada bulundum.

Talep üzerine yaparlar mı bilmiyorum ama yapabilecek panel erişimi olan biri istediğin gibi düzenleyebilir.
Yani bakıyorum ama benim adımın Türkçe karakter kullanılmamış hali var sadece. Umarım düzeltirler de çok şekil olur. Direkt kendi adın.
Fikir için teşekkür ederim bu arada.

Yani bakıyorum ama benim adımın Türkçe karakter kullanılmamış hali var sadece. Umarım düzeltirler de çok şekil olur. Direkt kendi adın 😎
Uzun süre kendi adım soyadımla forumdaydım, sonra neden bilmiyorum ama bana tuhaf gelmeye başladı. Anonim olma lüksünün olduğu bir yerde bu anonimliği kaldırmak sonradan forum amacına aykırıymış gibi hissettirdi.

Büyü.

Hayır. Benim hesap işleri karışık. Aslında birden fazla hesabım bile oldu. Hepsini açtığımda da aynı isim vardı, adım ve soyadım.
Aslında kaşınıp kendimi ifşalamış oldum. Arayıp ismimi değiştirdiğim konuyu bulursanız belki orada eskisi yazıyordur, etiket falan olarak yani.

Not: O konuyu ben açmadım. Başkasının açtığı konuydu, ben de fırsattan istifade edip ricada bulundum.
Şu büyüyü bi' benim üzerimde denesen iyi olur. :D

Uzun süre kendi adım soyadımla forumdaydım, sonra neden bilmiyorum ama bana tuhaf gelmeye başladı. Anonim olma lüksünün olduğu bir yerde bu anonimliği kaldırmak sonradan forum amacına aykırıymış gibi hissettirdi.

Artık dikkat edeyim 2 ay sonra MSÜ sinavi var. Adımı yazarlarsa biteriz😅
Büyü.

Abi nasıl mod oldun peki? Onun büyüsü var mi?
Benim bildiğim cift hesap mod olamıyor.

Benim bildiğim cift hesap mod olamıyor.
Modluk kriterlerinin pek bir önemi yok, kritere uymayan sırf benim bildiğim en az 30 tane mod sayabilirim buraya. :D Üyeye göre o kriterler göz ardı ediliyor, 12-13 yaşında moderatörlük yapan çok sayıda kişi oldu. :D

Mesajı buldum ve alıntılarda eski kullanıcı adım yazıyor, o yüzden paylaşmayacağım.
Ama sadece o mesaj ve civarından pek de anlamadım ama her hesap için belirli sayıda izin varmış gibi. Benim izin alabilme sebebim eskiden hesabımın olmasıymış.

Nokta kısmına gelecek olursak sanırım şu an nokta konulamıyor. Ben istediğimde bir yetkili el ile yapmış. O zamanlar öyle yapılıyormuş. Yani teoride mümkün.
Ama bu saatten sonra zor gibi. Zamanında zorlaştığı için otomatik sisteme geçilip süre konulmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı