Mezuna kalıp 1+1 ev tutarak hiç kafayı kaldırmadan ders çalışmak başarı sağlar mı?

Gençliğin cıvık tavırları olmasa ne ala, orayı bile mekana çevirmiş illet.
Sizin için kapı görünüyor o halde. Siz izole bir hayata atılmak istiyorsunuz konu ders değil meğerse. 🙂

Sizin için kapı görünüyor o halde. Siz izole bir hayata atılmak istiyorsunuz konu ders değil meğerse. 🙂
Belki de nebze, tartışılır mesele.

@biristatistikçi Görmezden gelemez misiniz? Haklı olabilirsiniz, en son kütüphaneye gidişimin üzerinden yıllar geçti.

Bu sene 4 kere uğradım, Afife Batur muydu ismi, her neyse ilk 2'sinde ileri yaş vardı, ammavelakin son 2'si genç kızların 'erkek' sevdasının sohbeti ve 'manita' mekanından ileri gidemez olmuş. Sınıftaki elemanlar dahi 'hatun' araklama meselesi etmişler. Oysa eğitimdi hani önemli olan, Türk milleti bize emanetti.

Bir sürü sorun karşınıza çıkacak sevgili veya parasal sıkıntılardan öte bu dönem içinde bir sürü şeyle karşılaşacaksınız özgün bir kadın olacaksınız.

Bu sene 4 kere uğradım, Afife Batur muydu ismi, her neyse ilk 2'sinde ileri yaş vardı, ammavelakin son 2'si genç kızların 'erkek' sevdasının sohbeti ve 'manita' mekanından ileri gidemez olmuş. Sınıftaki elemanlar dahi 'hatun' araklama meselesi etmişler. Oysa eğitimdi hani önemli olan, Türk milleti bize emanetti.
Gençliğin problemlerini saymakla bitmez nefret ediyorum bu tiplerden.

Bir sürü sorun karşınıza çıkacak sevgili veya parasal sıkıntılardan öte bu dönem içinde bir sürü şeyle karşılaşacaksınız özgün bir kadın olacaksınız.

İllallah ettim, bir an evvel üniversiteyi kazanıp Erasmus ile çekip gitmek sonra elbet devamı gelir diye ummaktayım.

Tek gayem kendime bambaşka bir yaşam sunmak, isim, yüz dahi her şeyi kendime vermek istiyorum.

Kendinizde bu potansiyeli gerçekten görüyorsanız eve çıkabilirsiniz ancak tavsiye etmiyorum ben bu kadar erken olmasını.
Evde kalırsam asla büyüyecek gibi hissetmiyorum doğrusu, kendim gibi davranamıyorum. Neyse sizi de gecenin bu saati yorduk, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Sevgiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı