Mezuna kalıp derece yapılır mı?

Whitecrow24

Centipat
Daha fazla  
Ben sıfır temelle başladım eylül'ün 10'u veya 15'in beridir sıkı bir şekilde matematik çalışıyorum. Zayıf olduğum konuyu düzeltmeye çalışıyorum 9 aylık bir çalışma+mezuna kalmayla EA da derece yapılır mı? İlk 1000 gibi.

Ben sıfır temelle başladım eylül'ün 10'u veya 15'in beridir sıkı bir şekilde matematik çalışıyorum. Zayıf olduğum konuyu düzeltmeye çalışıyorum 9 aylık bir çalışma+mezuna kalmayla EA da derece yapılır mı? İlk 1000 gibi.

2 yıl derece için çok güzel bir süre ama ilk 1000 istiyorsanız OBP niz de bir hayli yüksek olmalı.

2 yıl derece için çok güzel bir süre ama ilk 1000 istiyorsanız OBP niz de bir hayli yüksek olmalı.

Hocam ben baktım bayağı iyi netler yaparsam AYT de mat da 35-38 gibi 71 diploma puanıyla gene geriye atmıyor çok bu sene 85 ortalama yapmaya çalışacağım o şekilde 71'e gelir

Hocam ben baktım bayağı iyi netler yaparsam AYT de mat da 35-38 gibi 71 diploma puanıyla gene geriye atmıyor çok bu sene 85 ortalama yapmaya çalışacağım o şekilde 71'e gelir.

Ah ah kafam sayısala gitti de kusura bakma bende 82 OBP var o çok geri atıyor ilk 30k içerisinde sen şanslısın yine dediğin netler ile sayısalda 30 k içine ancak giriliyor.

1 yıl mezuna kalıp Sabancı Üniversitesi'ni kazanmak mantıklı geldi bana nedense bir anda bilgisayar mühendisliğine geçebileyeceğim YBS okumayı düşünüyordum ama çoğu iş ilanında mühendis istiyor bu büyük bir dezavantaj.

Ah ah kafam sayısala gitti de kusura bakma bende 82 OBP var o çok geri atıyor ilk 30k içerisinde sen şanslısın yine dediğin netler ile sayısalda 30 k içine ancak giriliyor.

Benim sabancıyı kazanma ihtimalimden daha düşük sayısalda iyi bir sıralama yapmam OBP düşük benim.

1 yıl mezuna kalıp Sabancı Üniversitesi'ni kazanmak mantıklı geldi bana nedense bir anda bilgisayar mühendisliğine geçebileyeceğim YBS okumayı düşünüyordum ama çoğu iş ilanında mühendis istiyor bu büyük bir dezavantaj.

Benim sabancıyı kazanma ihtimalimden daha düşük sayısalda iyi bir sıralama yapmam OBP düşük benim.
Açık liseye geçme imkanınız varsa 99 OBP ile mezun olursunuz.

Şu an bende mezunum günde 8-10 saat arası çalışıyorum hedefim de çok yüksek değil ilk 30 k içine girsem yeter ama bu bile en az 95 TYT 65 AYT gibi bir nete denk geliyor benim OBP de işin içine girince en az bir 100 TYT 70 AYT yapmam gerekir geçen sene kız arkadaşım EA'dan hazırlandı ezber gerektiren konular 2-3 ayda yetişiyor en temelden alarak matematiğini mükemmelleştirmesin.

Açık liseye geçme imkanınız varsa 99 OBP ile mezun olursunuz.

Böyle bir şey cidden var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı