Mi 13t vs OnePlus 9 Pro

radizem

Centipat
Katılım
7 Mart 2023
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Oyun oynamam,
-Genel sosyal medya kullanımı
-Kamera
-Pil
-Arayüz, Ekran
İçin hangisı daha mantıklı? İkisinin de fiyatı aynı. Yurt dışı alacağım.
 
Epey ve versus sitesine baktım. Mi 13T incelemelerine de üstünkörü bakmıştım. Ekranı (kare hızı, renk kapasitesi vs.), batarya ve kamerasıyla Xiaomi derim. Bildiğim kadarıyla Mi 13T ve Mi 13T Pro 5 yıl güncelleme garantili.
 
Hocam büyük ihtimalle yurt dışı alacaksınız diye düşünüyorum, şuan mi13t nin kaydı sadece direnç ile oluyor ve çoğu kişi yapmıyor ayrıca çok riskli bir işlem (NFC çipi iptal oluyor cihazın içi falan açılıyor...)
One plus 9 pro daha mantıklı fakat realme gt2 pro ya da bakmanızı öneririm. Bende aynı durumda kaldım realme gt 2 pro daha mantıklı geldi şuan p40 pro veya mate 40 pro gibi cihazlar aklımı çelmeye başladı.
 
Hocam büyük ihtimalle yurt dışı alacaksınız diye düşünüyorum, şu an MI13tnin kaydı sadece direnç ile oluyor ve çoğu kişi yapmıyor ayrıca çok riskli bir işlem (NFC çipi iptal oluyor cihazın içi falan açılıyor...)
OnePlus 9 Pro daha mantıklı fakat Realme GT2 Pro'ya da bakmanızı öneririm. Bende aynı durumda kaldım Realme GT 2 Pro daha mantıklı geldi şu an P40 Pro veya Mate 40 Pro gibi cihazlar aklımı çelmeye başladı.

NFC iptal olmuyor dedi benim telefoncu
 
oneplus 9 pro kullanıyorum 13t hakkında fikrim yok fakat 9 pronun şarjı canınızı sıkabilir. çabuk bitiyor ve oyun vb. oynamazken bile telefon hafif ısınıyor.
 

Geri
Yukarı