Mi 9T alınır mı?

berkekam

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zaman Xiaomi 9T almaya karar verdim ve kullananların yorumlarını merak ediyorum, uzun zamandır iPhone 5S kullanıyorum ve Android'e geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim LG G7 olur.

LG şöyle böyle demeyin bende biliyorum G4 ve G6 arasındaki telefonlarını sıkıntılarla dolu olduğunu ve bu telefon ile LG eski sorunlarını çözdüğü için artık alınabilir bir telefon.

Özellikle arka kamera, ses, ekran, işlemci performansı vb konularda önde veya başa baş gidiyor tek eksisi pili 3000 mAh olması denebilir.

Eğer sizin için pil performans önemli ise Xiaomi Mi 9T alınabilir onuda alırken Xiaomi Mi Band 4 hediyeli almak daha iyi olur.

Benim önerim LG G7 olur.

LG şöyle böyle demeyin bende biliyorum G4 ve G6 arasındaki telefonlarını sıkıntılarla dolu olduğunu ve bu telefon ile LG eski sorunlarını çözdüğü için artık alınabilir bir telefon.

Özellikle arka kamera, ses, ekran, işlemci performansı vb konularda önde veya başa baş gidiyor tek eksisi pili 3000 mAh olması denebilir.

Eğer sizin için pil performans önemli ise Xiaomi Mi 9T alınabilir onuda alırken Xiaomi Mi Band 4 hediyeli almak daha iyi olur.
Her yerde lg g7 yi öneriyosun 🙂

@XtrX

Fiyatına göre en güçlü işlemciyi kullanıyor (Snapdragon 845)

Rakiplerine göre daha doğal fotoğraflar çeken ön kamera

Rakiplerine göre yüksek çözünürlükte ekran ve 1000 nit parlaklık

Çok iyi bir ses deneyim hem hoparlör hem kulaklık ile

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı