Mi 9T mi Redmi Note 8 Pro mu?

Note 8 Pro modelinin Note 8 ile birlikte fiyatı artmış eskiden Note 8 (64 GB) 1500 TL sabitlendi derken şu an 1700 TL civarı, Note 8 Pro (64 GB) modeli ise 2000 TL fiyatına sabitlendi derken 2200 TL civarına satılıyor.

Fiyat farkı azaldığı için Mi 9T daha mantıklı bir tercih olabilir.

Note 8 Pro modelinin Note 8 ile birlikte fiyatı artmış eskiden Note 8 (64 GB) 1500 TL sabitlendi derken şu an 1700 TL civarı, Note 8 Pro (64 GB) modeli ise 2000 TL fiyatına sabitlendi derken 2200 TL civarına satılıyor.
Kesinlikle, çok doğru bir analiz, aynen Note 8 serisine böyle olmuş durumda. Eskiden arada 500 TL civarı fark vardı Note 8 PRO ile 9T modeli arasında şimdi ise 350 TL fark var.

Biraz daha aradaki fark daha az olsa önerim 9T olacak, 350 TL az bir para değil. 9T tercih etmek daha makul artık eskiye göre. Amoled ekran ve batarya avantajı önemli. Benim için en önemli iki kriterden biri.

Batarya olarak 9T daha iyi, Note 8 PRO önde değil. Amoled ekran ve SD 730 avantajı yüzünden batarya olarak 9T açıkça daha iyi.

9T modeli 10 saat oyun oynatıyor, bu süre Note 8 PRO modelinde 5 saat.
9T yine 22 saat video oynatıyor, bu süre Note 8 PRO modelinde 13-14 arası.

Batarya boyutuna bakarak daha iyi demek her zaman doğru sonuçlar vermez.
Bu dedikleriniz benim dediğim ifadeyi değiştirmiyor. Pil ömrü olarak Mi 9T daha önde olabilir o konuya hiç araştırmadığım için karışamam. Benim bahsettiğim konu batarya olarak daha iyi olduğu. Sonuçta sadece bataryaları ele alırsak Note 8 Pro daha önde.

Benim bahsettiğim konu batarya olarak daha iyi olduğu. Sonuçta sadece bataryaları ele alırsak Note 8 PRO daha önde.
Batarya olarak önde değil Note 8 PRO, batarya boyutuna bakılarak daha yüksek boyutlu diye bu telefon batarya olarak iyi denemez. Ciddi derecede fark var batarya noktasında.

Kesinlikle, çok doğru bir analiz, aynen Note 8 serisine böyle olmuş durumda. Eskiden arada 500 TL civarı fark vardı Note 8 PRO ile 9T modeli arasında şimdi ise 350 TL fark var.

Biraz daha aradaki fark daha az olsa önerim 9T olacak, 350 TL az bir para değil. 9T tercih etmek daha makul artık eskiye göre. Amoled ekran ve batarya avantajı önemli. Benim için en önemli iki kriterden biri.
Aynı şekilde düşünüyorum eskiden 500 TL fark var diyordum ama şu an Mi 9T daha avantajlı oldu.

Mi9T tabi ki. Biraz android ile tecrübeniz var ise rootlayıp arındırılmış bir ROM+GCam ile çok güzel bir cihaz sahibi olabilirsiniz.
Dostum açıkcası çok ROM işlerinden vs. anlamıyorum. İstesem yaparım video vs. izleyerek ancak cihazı kendime almayacağım, bir tanıdığa alacağım.
Batarya ve biraz daha uzun süre kullanabilmek ön planda bizim için. Yani aldığında 2-3 sene, götürürse daha fazla kullanmak istiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı