Çözüldü Mi Band 4 bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Çıkan sorunlar:

• Menüler arası geçişte şarjda %1 düşüş.
  • Saat 23.33 tarih 16 Temmuz 2020 gözüküyor. Ama 19 Temmuz 22.04 tarih.
  • Adım saymıyor.
  • Yüklediğim 1 tema silindi. Default 3 tema var.
  • Egzersiz modları çalışmıyor.
Bu sorunların hepsi Bluetooth açık olduğunda çözülüyor. Ama BT kapalı olduğunda bu özellikler çalışıyordu. Uzun bir süre BT bağlayamadım. Cihaz 10 aylık. Ama kutu içeriğinde Xiaomi Türkiye garanti belgesi yoktu. Ne yapmalıyım?
Ürün adı: Xiaomi Mi Band 4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam onlar gönderebilirler herhalde. Xiaomi kabul eder mi bilemiyorum ama Türk Telekom'a fatutayla giderseniz alacaklarını düşünüyorum.
Kordonla ilgili bir fikrim yok. Orijinal/çakma fark etmiyorsa alıp geçin derim.
Ürünü Türk Telekom' dan aldım. Garantiye yollamaları için oraya a/görürsem onlar garantiye yollar mı? Marmara Forum' da Xiaomi Mağazası var. Oraya götürsem kabul ederler mi? Ayrıca kordon koptu. Xiaomi mağazasında Xiaomi Mi Band 3/4 kordonu var mı? D&R' da satılan kordon orijinal mi?

Hocam onlar gönderebilirler herhalde. Xiaomi kabul eder mi bilemiyorum ama Türk Telekom'a fatutayla giderseniz alacaklarını düşünüyorum.

Çözüm
Teşekkürler. Virüs geçsin laptopumu alayım garantiye yollarım . Sağ olun. Gelişmeleri yazacağım.

Her şeyden önce arayıp garanti belgesi yerine fatura kabul ediyorlar mı onu sorun bence. Bazı gıcık firmalar kaabul etmiyorlar da.
Kutudan garanti belgesi çıkmadı. Faturayla kabul etmesi lazım. Yoksa garanti belgesi yüzünden THH başvurabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…