Mi Band 6 ile duşa girilir mi?

NesQ

Centipat
Daha fazla  
Mi Band 6 kullanıyorum duşa vs giriyorum. Şampuan ve kimyasallar saate geliyor. Bunlar zarar verir mi özelliklede sıcak su zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey olmaz yap bıcı bıcı zaten sana zarar veren sıcak suya girersen bir zahmet olur ama duş vs. Bir şey yapmaz.
Bende Mi Band 5 var hiçbir şey olmuyor onunla giriyorum duşa suya dayanıklığı var yüzme modu olan bir aleti çok etkilemez diye düşünüyorum abartılı sıcaklığı görmediği sürece+ saunayı önermiyorlar

Mi Band 6 kullanıyorum duşa vs giriyorum. Şampuan ve kimyasallar saate geliyor. Bunlar zarar verir mi özelliklede sıcak su zarar verir mi?
Sürekli girersen ne olur bilmem ama birkaç kez duşa ve iki kez denize girmiş biri olarak söylüyorum ki daha bir şey olmadı. Ama sen yine de girme.

Ben yıllar önce Mi Band 3 kullanmıştım. Kükürtlü termal havuza girdim klorlu havuza girdim denize girdim hiçbir şey olmadı. Bir şey olması çok zor. Zaten cihazda herhangi bir çıkış (hoparlör, mikrofon) olmadığı için köpük veya suyun oradan girmesi de mümkünatsız.

Surekli giriyorum sorun olacagini sanmiyorum. Apple Watch gibi hoparlor ya mikrofon icin delikleri olan saatlerde zarari olabilir. Su gecirmezligini zamanla kaybeder. Ama Mi Band 6'da herhangi bir delik olmadigi icin ve full izolasyon yaratildigi icin su ve diger kimyasallar giremez.

Ben de 4 gündür Amazfit Band 7 kullanıyorum. 50 metreye kadar su basıncına dayanabilir diye yazıyor. Ancak duş konusunda çekindiğim için duşta denemedim. Acaba sıkıntı yaşayan oldu mu hiç?

Aslında her duş öncesi çıkartırım. Ancak kordonu zamanla zarar görür mü diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı