Mi Earbuds/Redmi AirDots İncelemesi

Ben de kullanıyorum. Orta halli gayet güzel, üzmeyen bir kulaklık. 1000 TL vermeye gerek yok.
Tıklama yerine keşke tuşları dokunmatik olsaydı. Kulak içinde tuşa basmak için baya bastırmak gerekiyor. Kulağı acıtıyor o da. O yüzden telefondan değiştiriyorum müziği.

Bir de bir çok kişi arkadan hafif bir ses geldiğini söylemiş kulaklıktan. Sizde de böyle bir sıkıntı var mı, varsa ne derece rahatsız edici?
Kulaklığa gelen ses durduktan sonra yaklaşık 2-3 saniye boyunca çok hafif bir ses geliyor. Sonra kendi kendine kesiliyor. Ses açıkken bu sorun yaşanmıyor.

Kulaklığa gelen ses durduktan sonra yaklaşık 2-3 saniye boyunca çok hafif bir ses geliyor. Sonra kendi kendine kesiliyor. Ses açıkken bu sorun yaşanmıyor.

Kablolu kulaklığımda da var bu olay. Müzik durunca arkadan hışırtı sesi gelmeye başlıyor. Çok sorun edilecek bir şey değil gibi.

Haylou GT1 diye bir model buldum tasarımı Airdots ile hemen hemen aynı fakat onun tuşları dokunmatik. Bir de tuşların daha fazla fonksiyonu varmış. Airdots ve GT1 arasında kaldım o yüzden.

hocam iyi geceler bende ixiaomi kablosuz kulaklık var 2 tane aldım ama bi sorunla karşılaştım bana arama geldiği zaman telefondaki ayarlı müzik çok şiddetli bir şekilde kulağa geliyor ama eşimin telefonunda dıt dıt diye kulağı rahatsız etmeyen bi ses geliyor 3 gündür kulağımın ağrısı geçmedi ne yaptıysam bendeki ayarı düzeltme yapamadım benim telefon mate 20 eşimin redmi 8 yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Hocam selamlar. Yazınızı okudum. Bende de aynı kulaklık var ama sadece sol kulaklığı bağlayamıyorum illaki sağ kulaklıpa ihtiyacım var ne yapmalıyım?

Hocam selamlar. Yazınızı okudum. Bende de aynı kulaklık var ama sadece sol kulaklığı bağlayamıyorum illaki sağ kulaklıpa ihtiyacım var ne yapmalıyım?
Sağ kulaklık kutusunda kapalıyken sol kulaklığı aç, sol kulaklığı telefona Bluetooth ile ayrıca bağla, ancak ikisini tekrar kullanmak istersen sol kulaklığı kapatıp yine önce sağ kulaklığa bağlaman gerekecek.

Saolun hocam oldu. Sağ kulaklık bağlıyken solu çıkarınca direk eşliyor solda öyle bir şey olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…