Mi Earbuds/Redmi AirDots İncelemesi

Arkadaşlar merhaba. Earbuds basic s modelini aldım. Genel manada memnunum. Tek sorum kulaklık üzerinde bulunan fiziksel tuşlar. Bu tuşlar özelliği gereği mi boşluklu yapılmış yani tam olarak sıkı durumda değil. Arada boşluk bırakılmış gibi. Kullanan arkadaşlar varsa onlarda da durum aynı mı? Umarım tam olarak anlatabilmişimdir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Merhaba
Mi True Wireless Earbuds Basic S kullanıyorum. Müzik performansını beğendim. Baslar gayet iyi. Sadece çok yüksek seste dinlerseniz biraz sesleri bozuyor. Oyun modu var ama ne yazık ki gecikme anlaşılıyor. Boşta iken uğultu veya başka bir ses algılamadım. Bunlar 2 günlük gözlemim. Değişiklikleri yeniden yazarım. İyi akşamlar

Son düzenleme:
Merhabalar. Earbuds Basic S kullanıcısıyım. Şarjla ilgili bir problemim var. Kutuyu şarjı 0 iken şarja takıyorum 15 20 dk kırmızı ışık yandıktan sonra sönüyor. Ama kabloyu oynatınca kırmızı ışık bir daha yanıyor 5 dk sonra yine sönüyor. Kulaklığı kullanırken de kutunun şarjı hemen bitiyor. Bende mi bir hata var yanlış mı kullanıyorum?

Bende de basic modeli mevcut fakat konuşma esnasında karşı tarafa belli aralıklarla viuvv diye bir ses gidiyormuş, 4 konuşmadan 3 ünde bu problemi yaşadık birinde o ses hiç oluşmadı. Tam olarak neden kaynaklandığını anlamadım, aklıma herhangi bir manyetik alandan etkilenip etkilenmeyeceği geldi çünkü ses o tarz bir şeye benziyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…