Selamlar,
Herkesin çabasını anlıyorum ama gözden kaçırdığı bir şey var. Bu telefon MTK işlemciye sahip. Bu kadar yorulduğunuza değmez.
Bu rehberi uygulayıp bootloader kilidini açabilirsiniz.
Merhaba sevgili Technopat Sosyal kullanıcıları, bu rehberimde sizlere nasıl 7 gün beklemeden MTK işlemci içeren cihazlarda Bootloader kilidi açmayı anlatacağım. Hadi rehbere geçelim. Gerekli Dosyalar: Bu dosya tüm gerekli dosyaları içeriyor: MediatekBootloaderUnlock.rar MTK Bootloader...
Bununla da ROM'u nasıl atacağınızı anlarsınız.
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...
Ek bilgi:
Telefonunuzda sahte ROM yok, Hindistan ROM'unda bazı şeyler genelde daha da kısıtlanmış olarak sunuluyor.
Sadece ROM değiştirmek istediğiniz için önce bunu denemenizi tavsiye ederim, boşu boşuna OEM kilidini açmamış olursunuz.
Selam, Bugün PC olmadan MIUI sürümleri arası geçiş yapacaginizi anlatacagim. NOT: OEM kilidi zorunlulugu yok. Yani acik veya kapali olmasi sart degil. Adim 1: Kullanmis oldugunuz ROM ve kurmak istediginiz ROM dosyasini indirin. Adim 2: Ayarları açın ve telefon hakkında > MIUI sürümü yazan...
kendi hazırlamış olduğum rehberlerin üstünden +3 yıl geçtiği için değişiklikler göstermiş olabilir. Güncel olarak elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.