Mi10T Pro 256GB vs Mi 11 128GB

Bakın:

Bu da kanıtı.
Benim aldığım zaman o bütçede daha iyisi yoktu. Bazı sorunlarına katlanabilirim açıkçası 1400 liraya telefon alıyorum.

Benim aldığım zaman o bütçede daha iyisi yoktu. Bazı sorunlarına katlanabilirim açıkçası 1400 liraya telefon alıyorum.

Evet alabilirsiniz ama yüksek bütçede asla alınmamalı.
Bir tane de bizim yaşadığımız sorun:

Evet alabilirsiniz ama yüksek bütçede asla alınmamalı.

144Hz ve 8K video ceken 128 - 256 GB ve RAM'i 8 GB olan telefon soyle o zaman 4.000₺ ye.
Ve son olarak o bazı testleri uygulamiyor dedin ya aslinda sadece F/P telefonlara yapmiyor.
Ve son olarak o bazı testleri uygulamiyor dedin ya aslinda sadece F/P telefonlara yapmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz ve 8K video ceken 128 - 256 GB ve RAM'i 8 GB olan telefon soyle o zaman 4.000₺ ye.

Birincisi 8K video daha 16K'lık telefon stabil çekemiyorken neyin davası? İkincisi 144 Hz kullanırsan telefon bir günü çıkaramayacak haberin olsun. Herkes 120 Hz telefon alıyor şarjdan dolayı çekiyor 60 Hz.

Bu arada asıl telefon bu buyrun:

Kendisi S20 Ultra'dan bile daha performanslı bir canavar. Kamerası mükemmel.

Yani kısaca Mi 11 daha iyi mi 10t pro dan

Bana kalırsa evet. Ama kamerasına toz kaçıran bir tane tanıdığım var. Söylemiş olayım dedim.

Göz önünde bulundurun sizin istediğiniz telefonlardan kat kat daha performanslı ve en sorunsuz arayüz Samsung'ta.

Ne alaka? Birincisi vasat kaliteden üretiliyor. İkincisi MIUI en çöp arayüz. Üçüncüsü diğer markalar gibi belirli testlere tabii tutulmuyor telefonlar. 4 tane Xiaomi telefon kullanmış birisi olarak söylüyorum. Forumda daha dün 2 tane Xiaomi telefondan sorun yaşayan insan ile karşılaştım.

Hocam 1. ve 3.ye katılmıyorum.
MIUI en çöp arayüz kısmına katılıyorum ama kullanıcılar mi serisinde pek sorun yaşamadıklarını belirtiyorlar.

Bana hiç denk gelmiyor bu telefonlar. Redmi 7 ve Note 8'i kullandım şu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam MIUI çöp derken MIUI 12'den bahsediliyor.
MIUI 8-9 çok kalitelilerdi.
11 çöptü ama sorun yaşatmıyordu ama 12 gerçekten çöp.
POCO X3, M3 ve Redmi Note 8 serisinde kullanıcılar sorun yaşamadıklarını belirtiyorlar ama MIUI orada da MIUI. Herkesin yaşadığı sorunlar yaşanıyor.
Örnek MIUI'ın Windows 10'dan bile daha fazla bellek tüketmesi.

Bu forum yardimlasma formu oldugu için olmasin ve bende Xiaomi cihaz kullanıyorum daha hiçbir sıkıntısını gormedim ve arayuz bayağı stabil (benim için)

Hocam hangi Xiaomi cihazını kullanıyorsunuz acaba?

Bir de tam bütçe söyler misiniz Xiaomi kadar (!) kaliteli olan markaları da önerelim bence.
Önceliklerinizide belirtmeniz çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı