bonusman123 Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 24 25 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar ben mi9 ile s10 arasında kaldım. Önceliklerim telefonda oyun oynamak, video izlemek, ses kalitesi. Görüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2019
Arkadaşlar ben mi9 ile s10 arasında kaldım. Önceliklerim telefonda oyun oynamak, video izlemek, ses kalitesi. Görüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2019 #2 Oyun ve medyada ekran önemli olduğu için S10. Artı 0 Eksi
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 25 Haziran 2019 #3 Random.Person dedi: Oyun ve medyada ekran önemli olduğu için S10. Genişletmek için tıkla... Ekran önemli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Random.Person dedi: Oyun ve medyada ekran önemli olduğu için S10. Genişletmek için tıkla... Ekran önemli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2019 #4 Pitbull dedi: Ekran önemli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekranın renk gösterimi, keskinliği ve parlaklığını kastediyorum. Gidipte çekiçle ekrana tecavüz etmezsin yani. Artı 0 Eksi
Pitbull dedi: Ekran önemli Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekranın renk gösterimi, keskinliği ve parlaklığını kastediyorum. Gidipte çekiçle ekrana tecavüz etmezsin yani.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 25 Haziran 2019 #5 @Random.Person Ben demek istediğinizi anladım. Sağlamlık bakımından Mİ9 daha dayanıklı tek gözle görülür fark bu. Artı 0 Eksi
@Random.Person Ben demek istediğinizi anladım. Sağlamlık bakımından Mİ9 daha dayanıklı tek gözle görülür fark bu.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2019 #6 Pitbull dedi: @Random.Person Ben demek istediğinizi anladım. Sağlamlık bakımından Mİ9 daha dayanıklı tek gözle görülür fark bu. Genişletmek için tıkla... Bence ikiside leş, birinde delik var diğerinde çentik. 7"+ üstü düzgün ekranlı telefon beklerken piyasa 6"-6.6" arasında sıkışıp kaldı, gidip tablet alacağım cidden baydım. Artı 0 Eksi
Pitbull dedi: @Random.Person Ben demek istediğinizi anladım. Sağlamlık bakımından Mİ9 daha dayanıklı tek gözle görülür fark bu. Genişletmek için tıkla... Bence ikiside leş, birinde delik var diğerinde çentik. 7"+ üstü düzgün ekranlı telefon beklerken piyasa 6"-6.6" arasında sıkışıp kaldı, gidip tablet alacağım cidden baydım.