Microsoft Comfot Curve 3000 USB Dongle Yanıt Vermeme Sorunu

Daha fazla  
Microsoft'un klavye ve fare setini kullanıyorum. Sorun ise ikisinin aynı anda yanıt vermemesi. Örneğin FPS oynamak bu setle neredeyse imkansız. Oyunda ilerlerken fareyi hareket ettirdiğimde klavye işlevini durduruyor aynı şey ateş ederken hareket edemememe de neden oluyor.
Çözüm önerileriniz neler? Yardımı olabilirseniz sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi model sette bu sorun yaşıyorsunuz? Ayrıca kablosuz klavye ve fare ile FPS oynamayı düşünmekte çok akıllıca bir hareket değil. Birde sanırım sizin sorununuz fare kullanırken klavyeyi kullanamama, klavyeyi kullanırken fareyi kullanamama. Yanlış mı anladım acaba?

Microsoft'un Comfort Curve 3000 setini kullanıyorum. İkisi de aynı alıcı ile çalışıyor. Ancak aynı anda çalışmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun büyük ihtimalle USB Wireless Adaptör'de. O set modeline yakın bir ürünü arkadaşım kullanıyor. Onda daha böyle bir sorun yok. Birde o Comfot Curve serisi oyun için değil e-posta gibi yazı işleri için daha uygun. Ayrıca oyuncuysanız kablolu ürünlerden vazgeçmeyiniz. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı