Rehber Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ücretsiz mi? Windows 8.1 Industry Pro'nun normalden farkı nedir? Onda da oyun oynayabilecek miyim? İndirdigimiz dosya iso halinde mi geliyor?

Ücretsiz mi? Windows 8.1 Industry Pro'nun normalden farkı nedir? Onda da oyun oynayabilecek miyim? İndirdigimiz dosya iso halinde mi geliyor?
Konuyu okuyup, videoyu izleseydin bunların hiçbirini sormayacaktın! Şimdi sana ceza, git konuyu oku ve videoyu izle. Soruna cevap bulacaksın.

Ben Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu(SBMYO) de okuyorum son senem gibi değil bir dersim varda şansımı deneyim dedim. Acaba sadece Aksaray Üniversitesi mi yazmalıyım yoksa hepsini mi?

Birde belge sağlayabilirim bölümünde hesabın e-postası olmasına gerek var mı? Hep kullandığım mailde olur mu? Örneğin Gmail.

Ben Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu(SBMYO) de okuyorum son senem gibi değil bir dersim varda şansımı deneyim dedim. Acaba sadece Aksaray Üniversitesi mi yazmalıyım yoksa hepsini mi?

Birde belge sağlayabilirim bölümünde hesabın e-postası olmasına gerek var mı? Hep kullandığım mailde olur mu? Örneğin Gmail.
Eğer G-Mail kullanırsan videoda olduğu gibi "Belge sağlayabilirim" kısmından üye olmak zorundasın. Büyük ihtimal üniversitenin Elektronik bölümü listede olacaktır, Sosyal Bilimler değil. Bu sebeple de kabul etmeme olanağı yüksek eğer üniversite ile üye olmaya çalışırsan.

Lise öğrencisiyim belge sağlayabilirim diyerek karnemin resmini çektim yolladım ismim ve okulum bilgilerde yazdığım gibi görünüyordu 36 saat içinde mailim geldi ve anahtarı aldım herkese teşekkürler.

Lise öğrencisiyim belge sağlayabilirim diyerek karnemin resmini çektim yolladım ismim ve okulum bilgilerde yazdığım gibi görünüyordu 36 saat içinde mailim geldi ve anahtarı aldım herkese teşekkürler.
Welcome to the Genuine Student Team!

Arkadaşlar e devletten edineceğiniz pfd dosyasını ekleyerek yollarsanız öğrenci mail adresinize onay koydunu yolluyorlar. En azından bende işe yaradı. Şuan 8.1 embedded pro kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı