Rehber Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bunu her sene nasıl yenileyeceğiz ve hangi program ile USB belleğe yazacağız? (Rufus mu yoksa videodaki program ile mi?)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sherlock-Holmes Konunun ilk mesajı hangi güne duruyor, açıklar mısın? Yani ben oraya o kadar metni, o kadar videoyu çekip koymuşum, niye kaynak göstermişim? Hiç mi işim yoktu benim?

Neyse ben yine de cevabını vereyim.
  • Aynı yöntem ile yenileceksin.
  • RUFUS ile yazdıracaksın.

İlk mesaj ve 2-3 sayfa daha okudum ancak göremedim daha önce sorulduysa kusura bakmayın şunu sormak istiyorum ; DreamSpark Windows'u ile Pro veya ultimate sürümler arasında ne gibi farklar var? Yani eksiltilmiş sürüm mü veriyorlar yoksa bildiğimiz windows 8 mi (veya 10) veriyorlar?

25 Ocak 2016 tarihinde üyeliğim bitiyor. Bunu 1 sene daha uzatmak için nereye başvuru yapmam lazım?

Teşekkürler hocam, sizin sayenizde ilk defa orjinal windows kullanacağım. Daha önce de görmüştüm de uğraşmak istemediğim için geçiştirmiştim, şimdi yeni bilgisayar topluyorum işletim sistemi de orjinal olunca daha performanslı olacağına inanıyorum.

Ayrıca güncellemeleri açabiliyoruz değil mi bu sürümde(ve açmalı mıyım ne gibi yararları var)?

Teşekkürler hocam, sizin sayenizde ilk defa orjinal windows kullanacağım. Daha önce de görmüştüm de uğraşmak istemediğim için geçiştirmiştim, şimdi yeni bilgisayar topluyorum işletim sistemi de orjinal olunca daha performanslı olacağına inanıyorum.

Ayrıca güncellemeleri açabiliyoruz değil mi bu sürümde(ve açmalı mıyım ne gibi yararları var)?
Bunu sorman hata. Tabii ki güncellemeleri yapacaksın. Yoksa ne anlamı kalıyor lisanslı kullanmanın. Ek olarak korsan sürümlere de güncelleme yapabiliyorsun.

Sistemimi sonunda aldım hemen orjinal Dreamspark Windows 8.1 imi kurdum güncellemelerim gayet güzel yüklendi, korsanlarda olduğu gibi hatalar çıkmadı. Bütün gençlere buradan seslenmek istiyorum nasılsa okul okuyorsunuz boşverin korsan kullanmayı (emin değilim ama ilkokul),lise,üniversite çekin öğrenci kimlik kartınızı, karnenizi v.b okulda okuduğunuzu belli eden belgeyi gönderin alın tertemiz Windowsunuzu kullanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı