Microsoft Edge kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Snedy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 155

Snedy

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi PC sıfırladı geçici süreliğine Opera GX kullanıyorum. RAM sıkıntısı çekmem ama Edge'yi çok övüyorlardı bir ara. Sizce kullanılır mı?

Bir ara Edge kullanıyordum. WhatsApp Web'te sorun yaşıyordum. Yavaş çalışıyordu nedense. Onun haricinde sorun yaşamadım ben.

Başlıktaki gibi PC sıfırladı geçici süreliğine Opera GX kullanıyorum. RAM sıkıntısı çekmem ama Edge'yi çok övüyorlardı bir ara. Sizce kullanılır mı?
Ben kendimi bildim bileli edge kullanıyorum. Opera GX gibi tarayıcılar çok karmaşık geliyor bana. RAM konusu bilgisayara bağlı olarak değişiyor hemen hemen her tarayıcı her noktada aynı ram kulllanımına sahip. Bu aslında biraz daha konfor meselesi chromede falan var mı bilmiyorum ama edge içinde herhangi bir yeri copilot ile birkaç saniyede soru sorulabilir bir ortama çevirmek bana yardımcı oluyor.

Denemesi bedava. Burada çoğu kişi Brave diyecek ama hoşunuza ne gidiyorsa onu kullanın. Opera da Edge de kendi eklenti mağazasından uBlock Origin'i desteklemeye devam ediyor. Kurun keyfinize bakın.

Edge'in özellikleri falan iyi benim en sevdiğim tarayıcı fakat Brave kullanıyorum suanlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı