Semihqw
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster notebook abra a5v19.2.4 32 gb ram intel core i5 işlemci rtx3050 4gb
Arkadaşlar merhaba bugün saat 12 gibi Minecraft Launcher'a giriş yaparken benden Windows hello gibi bir şey pin istedi PIN'i doğru girdikten sonra Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştım. E-posta adresimi girdikçe bu hesap mevcut değil dedi ve Launcher üzerinden açılan bir pencerede parola sıfırlama kısmı geldi orada ise elli*tt7**640@yaloramail.su böyle bir mail adresi vardı. Hesaba Microsoft üzerinden tekrar giriş yapmaya çalıştım aynı sorunu yaşadım Xbox konsol üzerinde de aynı sorunu yaşadım. Öncelikle Microsoft destek hattını aradım böyle işlemlere buradan yardımcı olamayacaklarını söylediler. Sonrasında micrsoft hesap kurtarma formunu doldurdum ve 3 4 saat sonra talebim kabul edilmediğine dair bir mail aldım. X üzerinden Microsoft Türkiye destek hesabına yazdım oradan da birkaç yönlendirme aldım ve denedim aynı şekilde işe yaramadı. Bana yarın mesai saatleri içerisinde atmış oldukları linkten bilgilerimi girmemi söylediler beni arayacaklarmış hesapta birçok oyun ve birçok aboneliğim bulunuyordu bu hesabı kurtarmanın yolu var mı? Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.