Microsoft hesabım ele geçirildi

Semihqw

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster notebook abra a5v19.2.4 32 gb ram intel core i5 işlemci rtx3050 4gb
Arkadaşlar merhaba bugün saat 12 gibi Minecraft Launcher'a giriş yaparken benden Windows hello gibi bir şey pin istedi PIN'i doğru girdikten sonra Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştım. E-posta adresimi girdikçe bu hesap mevcut değil dedi ve Launcher üzerinden açılan bir pencerede parola sıfırlama kısmı geldi orada ise elli*tt7**640@yaloramail.su böyle bir mail adresi vardı. Hesaba Microsoft üzerinden tekrar giriş yapmaya çalıştım aynı sorunu yaşadım Xbox konsol üzerinde de aynı sorunu yaşadım. Öncelikle Microsoft destek hattını aradım böyle işlemlere buradan yardımcı olamayacaklarını söylediler. Sonrasında micrsoft hesap kurtarma formunu doldurdum ve 3 4 saat sonra talebim kabul edilmediğine dair bir mail aldım. X üzerinden Microsoft Türkiye destek hesabına yazdım oradan da birkaç yönlendirme aldım ve denedim aynı şekilde işe yaramadı. Bana yarın mesai saatleri içerisinde atmış oldukları linkten bilgilerimi girmemi söylediler beni arayacaklarmış hesapta birçok oyun ve birçok aboneliğim bulunuyordu bu hesabı kurtarmanın yolu var mı? Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-17 211004.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-17 211004.png
    694 KB · Görüntüleme: 177
Arkadaşlar merhaba bugün saat 12 gibi Minecraft Launcher'a giriş yaparken benden Windows hello gibi bir şey pin istedi PIN'i doğru girdikten sonra Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştım. E-posta adresimi girdikçe bu hesap mevcut değil dedi ve Launcher üzerinden açılan bir pencerede parola sıfırlama kısmı geldi orada ise elli*TT7**640@yaloramail.su böyle bir mail adresi vardı. Hesaba Microsoft üzerinden tekrar giriş yapmaya çalıştım aynı sorunu yaşadım Xbox konsol üzerinde de aynı sorunu yaşadım. Öncelikle Microsoft destek hattını aradım böyle işlemlere buradan yardımcı olamayacaklarını söylediler. Sonrasında micrsoft hesap kurtarma formunu doldurdum ve 3 4 saat sonra talebim kabul edilmediğine dair bir mail aldım. X üzerinden Microsoft Türkiye destek hesabına yazdım oradan da birkaç yönlendirme aldım ve denedim aynı şekilde işe yaramadı. Bana yarın mesai saatleri içerisinde atmış oldukları linkten bilgilerimi girmemi söylediler beni arayacaklarmış hesapta birçok oyun ve birçok aboneliğim bulunuyordu bu hesabı kurtarmanın yolu var mı? Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

Hocam ne yaptınız da çaldırdınız bari söyleyin de yapmayalım.

Hocam ne yaptınız da çaldırdınız bari söyleyin de yapmayalım.

Hocam bilmiyorum Kaspersky üzerinden 1 hızlı tarama 1 tanede tam tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı bilgisayara zaten 3. parti yazılım yüklemiyorum nasıl oldu bende bilmiyorum.

Geçmiş olsun diliyorum. Verdikleri formdan yardımcı olurlar. Kart bilgileriniz vs var mıydı? Bunu göstererek e-postayı geri alırsınız. Keşke kurtarıcı mail, numara koysaydınız. Benim de sürekli hesabıma Venezuela tarzı yerlerden girmeye çalışıyorlar. Tek çözümü Microsoft Authenticator koymak.

Geçmiş olsun diliyorum. Verdikleri formdan yardımcı olurlar. Kart bilgileriniz vs var mıydı? Bunu göstererek e-postayı geri alırsınız. Keşke kurtarıcı mail, numara koysaydınız. Benim de sürekli hesabıma Venezuela tarzı yerlerden girmeye çalışıyorlar. Tek çözümü Microsoft authenticator koymak.

Elimde aboneliklerin faturaları mailler vs. çoğu şey var 2 tane de kart kayıtlı yarın arayacağım umarım hesabı geri alırım hocam.

(I know this seems strange, and it does not fix your issue, but you might as well be interested in knowing).
A friend of mine had the same problem in the same day you did. I suspect it is some sort of malware that was "asleep". I am an ethical hacker. The scammer who infected you and my friend is called Dita Silviu, or Silviu Dita. His real email address is ditasilviu0@gmail.com and you can search his name on facebook and you are going to find pictures of him (Dita Silviu is a very rare name, fortunately). He is from Romania, and he is not a hacker, because he has very, very, very limited knowledge (I took less then 2 hours to catch him), he is just a scammer/cybercriminal. He must buy malware kits and distribute the malware in scam campaigns and shady programs.

I am thinking about releasing a blog post talking about how I discovered this, and I am also thinking about compromising all of his stuff (kind of as a revenge). Let me know if you haven't any question. I would also like to add that I shared this information on a microsoft forum where people were complaining about this issue and microsoft automatically removed my post. Microsoft = Trash. Microsoft did not provide any help to my friend, nor to the people in the forum.

Scammer's FB page (very likely): Dita Silviu
There are other accounts related to this which have the same name, they are the same person.
(I am 100% sure about the email ditasilviu0@gmail.com being the real email of our cybercriminal)

If you need some help, or if you want me to investigate further, be free to reply.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı