Çözüldü Microsoft programından kurulan W10 64 bit mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

waitt

Femtopat
Daha fazla  
Yeniden merhaba. Bu sistem kurma, format atma gibi benzeri şeylerden çok korkuyorum. Bu gibi durumlarda yanlışlıkla bir hata yapar mıyım ve ayrıca bilgisayarıma 64 Bit Windows 10'u Microsoft'un programından kuracağım 64 Bit seçeneği sunuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamirci bana 32 Bit yüklemiş ama benim işlemcim X64 bit tabanlı işlemci ne yapmalıyım?

Yukarıdaki adresten "aracı şimdi indirin" seçeneği ile Media Creation Tool'u indir ve seçeneklerden 64 bit olarak seç, ISO dosyasını Rufus gibi bir program ile flash diske yaz, 32 bit sistem varsa temiz kurulum yapmadan 64 bit olarak kullanamazsın, her türlü format atacaksın yani.
Mevcut işletim sistemin ne ise o şekilde yükler. 64-bit kurulu ise otomatik olarak 64-bit ve Türkçe olarak kurar.
Ayrıca formattan korkmana gerek yok, gayet basit bir işlem. Videoları izleyerek kolayca öğrenebilirsin.

Tamirci bana 32 Bit yüklemiş ama benim işlemcim X64 bit tabanlı işlemci ne yapmalıyım?

Yukarıdaki adresten "aracı şimdi indirin" seçeneği ile Media Creation Tool'u indir ve seçeneklerden 64 bit olarak seç, ISO dosyasını Rufus gibi bir program ile flash diske yaz, 32 bit sistem varsa temiz kurulum yapmadan 64 bit olarak kullanamazsın, her türlü format atacaksın yani.

Çözüm
Yukarıdaki adresten "aracı şimdi indirin" seçeneği ile Media Creation Tool'u indir ve seçeneklerden 64 Bit olarak seç, ISO dosyasını Rufus gibi bir program ile flash diske yaz, 32 Bit sistem varsa temiz kurulum yapmadan 64 Bit olarak kullanamazsın, her türlü format atacaksın yani.

Teşekkür ederim.
Yukarıdaki adresten "aracı şimdi indirin" seçeneği ile Media Creation Tool'u indir ve seçeneklerden 64 Bit olarak seç, ISO dosyasını Rufus gibi bir program ile flash diske yaz, 32 Bit sistem varsa temiz kurulum yapmadan 64 Bit olarak kullanamazsın, her türlü format atacaksın yani.

Peki kurulumda sorunlar çıkar mı yanlışlıkla?

Teşekkür ederim.

Peki kurulumda sorunlar çıkar mı yanlışlıkla?
Herhangi bir sorun çıkmaz zaten yönlendiriyor seni kurulum.
Yalnız verilerinin tamamını kaybedeceğini unutma.

Şu adresten kurulum ile ilgili yardım alabilirsin;

Herhangi bir sorun çıkmaz zaten yönlendiriyor seni kurulum.
Yalnız verilerinin tamamını kaybedeceğini unutma.

Şu adresten kurulum ile ilgili yardım alabilirsin;

Çok teşekkürler.
@BlackShadow bilgisayarımızın UEFI destekli olduğunu nereden anlıyoruz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı