Microsoft Visual C++ güncelledikten sonra oyunlar açılmıyor

twd2434

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben laptop kullanıcısıyım. İşletim sistemi Win 7 yaklaşık 1 ay önce format attım ve driverleri yükledim. Daha sonra Microsoft Visual C++ güncel sürümlerini yükledikten sonra bazı oyunlara girmediğini gördüm. Sorun Visual C++nın 2015-2019 sürümlerinde olduğunu anladım. Ben bu sorunu nasıl çözerim? Yani çok saçma bir durum biliyorum belki bilen biri vardır diye yazayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben laptop kullanıcısıyım. İşletim sistemi Win 7 yaklaşık 1 ay önce format attım ve driverleri yükledim. Daha sonra Microsoft Visual C++ güncel sürümlerini yükledikten sonra bazı oyunlara girmediğini gördüm. Sorun Visual C++nın 2015-2019 sürümlerinde olduğunu anladım. Ben bu sorunu nasıl çözerim? Yani çok saçma bir durum biliyorum belki bilen biri vardır diye yazayım dedim.

Silip tekrar yüklemek.

Visual C++'nin güncel sürümleri değil, bütün sürümleri yüklenmelidir. Buradan tüm sürümlerini aynı anda indirebilirsiniz.

Eğer halen açılmıyorsa oyun rapor paylaşın.

Bununla toplu yükleyebilirsiniz. Programı çalıştırdıktan sonra soldan Visual C++ olanları tiklemeniz yeterli. Ben format attıktan sonra hep bununla yüklüyorum.

Teşekkürler kardeşim sorun çözüldü bütün Visual C++ sürümlerini kaldırıp senin önerdiğin program ile sıfırdan kurulum yaptım sorun çözüldü konu kilit :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı