Yaptım hocam. Yine de boyutu görünmüyor.Normal, sorun çıkmaz. Güvenmiyorsanız kaldıra bastıktan sonra repair seçeneğini seçin. Tamir eder.
Bende öyle değil hocam yüklü gözüküyor.Hocam bende de aynısı vardı üstüne tıkladığımda program silinmiş listeden kaldırmak ister misiniz yazıyordu.
Yaptım hocam. Yine de boyutu görünmüyor.
Bende öyle değil hocam yüklü gözüküyor.
Hocam bir şey daha soracağım. 22.06.2022 tarihinde bilgisayarıma bilmeden virüslü program indirmiştim. O Microsoft Visual C++ programlarından bazıları da o tarihte indirilmiş. Büyük ihtimal o programları çalıştırmak içindi. Onları silebilir miyim?Yüklü gözüküyorsa sorun olmaz, bende de bazıları öyle. DLL hatası almıyorsanız korkmaya gerek yok.
Hocam bir şey daha soracağım. 22.06.2022 tarihinde bilgisayarıma bilmeden virüslü program indirmiştim. O Microsoft Visual C++ programlarından bazıları da o tarihte indirilmiş. Büyük ihtimal o programları çalıştırmak içindi. Onları silebilir miyim?
Hocam sildim diyelim. Bu linkten indirmeye çalıştığımda indiremezsem hata falan alırsam ne olacak? Sıkıntı çıkarır mı bilgisayar?Benim size önerim, tüm Visual programlarını silin. Sonra buradan indirip yükleyin. Onlar olmaz ise çoğu oyun açılmaz ve DLL hatası verir.
Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...www.technopat.net
Hayır, hata almazsınız.Hocam sildim diyelim. Bu linkten indirmeye çalıştığımda indiremezsem hata falan alırsam ne olacak? Sıkıntı çıkarır mı bilgisayar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.