Arkadaşlar, Denetim Masası'ndan başka bir uygulamamı silecekken yanlışlıkla Microsoft Visual C++ programlarından birini sildim ve hangisi olduğunu bilmiyorum. Ne sorun çıkarır bu? (Eklediğim görsel internetten bulunmuştur).
Hocam hangi paketin eksik olduğunu çözemedim sorun orda.Tüm paketleri silmeye gerek yok, aktif işlemlerin çalışmamasına sebep olabilir. İndirme aracını kullanıp indirirse, eksik paketleri bulması gerekli.
Güvenli modda yapması daha doğru o halde, eğer kurulumda sorun yaratmayacaksa. Arka plandaki pek çok işlem C++ paketlerini istiyor. Ardı ardına çökmeler yaşanmaması daha sağlıklı.Konu sahibinin yapacağı işlem kısa sürer. Microsoft Visual C++ paketlerinin kısa süreli yüklü olmaması da sistem işlemlerini engelleyeceğini sanmam. Ayrıca 2017 C++ redist paketleri eski, hem onun yerine 2015-2022 olan daha güncelini yüklemiş olur.
Hocam hangi paketin eksik olduğunu çözemedim sorun orda.
Hocam peki ben bunu indirdikten sonra ilerleyen zamanlarda farklı bir işlem yapmama gerek kalacak mı?
Hocam BAT doyası ile tümünü yüklemeyi denedim ama hepsinde uyarı verdi. Bu sildiğim Microsoft Visual C++ programı hata çıkarana kadar hiçbir şey indirmesem bilgisayar sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Hocam konudaki ekran görüntüsünü zaten internetten buldum benimkiler değildi. Benimkini atıyorum şimdi.Denetim Masasındaki yüklü Microsoft Visual C++ paketlerinin ekran görüntüsünü atın. Ne yapmanız gerektiğini, eksik paketleri söyleyeyim. Konuda attığınız ekran görüntüsünde bazı paketlerin sonunu, kaç bit olduğunu göremedim. Mümkünse daha büyük ekran görüntüsü atın.
İndirdim hocam teşekkür ederim2005 paketleri eksik gözüküyor. Buradan indirin:
Download butonuna tıkladıktan sonra vcredist_x86.exe ve vcredist_x64.exe'yi seçip indirin. vcredist_ia64.exe'yi indirmenize gerek yok.
2010 x64 paketi de eksik gözüküyor. Onu da buradan indirin:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.