Çözüldü Yanlışlıkla Microsoft Visual C++ programlarından birini sildim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mkt80

Hectopat
Arkadaşlar, Denetim Masası'ndan başka bir uygulamamı silecekken yanlışlıkla Microsoft Visual C++ programlarından birini sildim ve hangisi olduğunu bilmiyorum. Ne sorun çıkarır bu? (Eklediğim görsel internetten bulunmuştur).

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220727-013040_Chrome.jpg
    Screenshot_20220727-013040_Chrome.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 249
Bir şey olmaz. İstersen şu an hepsini sil ve bu paket ile hepsini temiz kur.

İndirili olan paketlere bir zarar gelmez, direkt tümünü yükleyin BAT dosyası ile.
Hocam peki ben bunu indirdikten sonra ilerleyen zamanlarda farklı bir işlem yapmama gerek kalacak mı?

Hocam BAT doyası ile tümünü yüklemeyi denedim ama hepsinde uyarı verdi. Bu sildiğim Microsoft Visual C++ programı hata çıkarana kadar hiçbir şey indirmesem bilgisayar sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam BAT doyası ile tümünü yüklemeyi denedim ama hepsinde uyarı verdi. Bu sildiğim Microsoft Visual C++ programı hata çıkarana kadar hiçbir şey indirmesem bilgisayar sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Yapacağınız işlem çok da zor değil. Denetim Masasındaki bütün Microsoft Visual C++ paketlerini silin. Ardından tekrar BAT dosyası ile yüklemeyi deneyin. Olmazsa elle de yükleyebilirsiniz tek tek.

Tüm paketleri silmeye gerek yok, aktif işlemlerin çalışmamasına sebep olabilir. İndirme aracını kullanıp indirirse, eksik paketleri bulması gerekli.

Konu sahibinin yapacağı işlem kısa sürer. Microsoft Visual C++ paketlerinin kısa süreli yüklü olmaması da sistem işlemlerini engelleyeceğini sanmam. Ayrıca 2017 C++ redist paketleri eski, hem onun yerine 2015-2022 olan daha güncelini yüklemiş olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı