Microsoft Windows yanıt vermiyor

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamunaleyküm hocalarım. Normal bir şekilde laptopumu açtım, YouTube'a girdim. Bayağı bir bekletti ve hiçbir şey yapmadı. Kapatmak istedim. Tuştan ALT-F4 alttan vs. hiçbir türlü kapanmıyor da. Laptopun monitörünü indirip kaldırdım, gene tık yok. Hiçbir türlü kapanmıyor. Normal ekranda bekliyordum, şimdi de beyaz bir ekran verdi. Sorun ile ilgili fotoğrafları koyuyorum. En azından nasıl kapatacağıma dair bilgi verirseniz teşekkürler. Bu arada USB taksam da algılamıyor. Mouse takıyorum, çalışmıyor. Normalde bir sorunu yoktu, şimdi oldu. Fotoğraflar:

IMG_20210805_220706.jpg

IMG_20210805_220711.jpg

IMG_20210805_220716.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlatın ve bu programı çalıştırıp görselleri paylaşın.

Selamunaleyküm hocalarım. Normal bir şekilde laptopumu açtım, YouTube'a girdim. Bayağı bir bekletti ve hiçbir şey yapmadı. Kapatmak istedim. Tuştan ALT-F4 alttan vs. hiçbir türlü kapanmıyor da. Laptopun monitörünü indirip kaldırdım, gene tık yok. Hiçbir türlü kapanmıyor. Normal ekranda bekliyordum, şimdi de beyaz bir ekran verdi. Sorun ile ilgili fotoğrafları koyuyorum. En azından nasıl kapatacağıma dair bilgi verirseniz teşekkürler. Bu arada USB taksam da algılamıyor. Mouse takıyorum, çalışmıyor. Normalde bir sorunu yoktu, şimdi oldu. Fotoğraflar:

Eki Görüntüle 1129106

Eki Görüntüle 1129107

Eki Görüntüle 1129109

Ben de bu sabah bilgisayarı açtım Windows yanıt vermiyordu. Ekran kartı driverini falan hiç açamadım o kadar donuyordu bilgisayar. 5 kere Power tuşuna basarak yeniden başlattım bilgisayarı yine olmadı. Telefondan sorunun kaynağını araştırayım derken internet yüzünden hiçbir siteye giremedim. İnterneti yeniden başlattım bilgisayar düzeldi direkt. Ben öyle çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskinizde sorun olabilir, bunlar genelde disk hatası oluyor.
Ekran görüntüsü atın yükleyebilirseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı