Hocam güncelleyin isterseniz Rufusu. Sol altta üç çizgiye tıkladığınızda oradan güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Hocam güncelleyin isterseniz Rufusu. Sol altta üç çizgiye tıkladığınızda oradan güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Gerçekten bunu ağır bir şekilde hissetmeye başladım. İnternette Windows 10'a ait eski bir sürümü arıyordum. Sürüm 1809. sayın Microsoft sağ olsun bütün kaynaklardan kaldırtmış. Hayır ne zararı var eski sürümün size? Bunu geçtim bir Defender'ı kapatmak için 40 takla attırıyorlar. Yok kendi kendine açılmalar falan, sağda soldan sürekli güvenli olmayabilir mesajları... Sayın Microsoft bilgisayar kullanmayı biliyoruz, bu kadar aptal muamelesi yapılmaz. Aynı şey başka bir sürü şeyde geçerli. Sanki biz bilgisayarı işletmiyor da bilgisayar bizi işletiyor. Keşke biraz daha özgür olsa şu işletim sistemi. Windows'u çok severim ama bunları görünce biraz keyfim kaçtı açıkçası. Sonuçta bin küsur para ödüyoruz bu sisteme.
Programı çalıştırdığınız klasörde rufus.ini dosyası oluşmuş mu hocam?
Yeni indirdim hocam.Hocam güncelleyin isterseniz Rufusu. Sol altta üç çizgiye tıkladığınızda oradan güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Hiçbir dosya oluşmadı. Yönetici olarak da çalıştırdım. Çok tuhaf.Programı çalıştırdığınız klasörde rufus.ini dosyası oluşmuş mu hocam?
Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
Acaba taşınabilir versiyonunu mu indirdiniz?Yeni indirdim hocam.
Hiçbir dosya oluşmadı. Yönetici olarak da çalıştırdım. Çok tuhaf.
Taşınabilir sürümü de diğer sürümü de denedim. Aslında ikisi de aynı dosya zaten.Acaba taşınabilir versiyonunu mu indirdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.