Microsoft'un çok tutucu bir firma olması

Gerçekten bunu ağır bir şekilde hissetmeye başladım. İnternette Windows 10'a ait eski bir sürümü arıyordum. Sürüm 1809. sayın Microsoft sağ olsun bütün kaynaklardan kaldırtmış. Hayır ne zararı var eski sürümün size? Bunu geçtim bir Defender'ı kapatmak için 40 takla attırıyorlar. Yok kendi kendine açılmalar falan, sağda soldan sürekli güvenli olmayabilir mesajları... Sayın Microsoft bilgisayar kullanmayı biliyoruz, bu kadar aptal muamelesi yapılmaz. Aynı şey başka bir sürü şeyde geçerli. Sanki biz bilgisayarı işletmiyor da bilgisayar bizi işletiyor. Keşke biraz daha özgür olsa şu işletim sistemi. Windows'u çok severim ama bunları görünce biraz keyfim kaçtı açıkçası. Sonuçta bin küsur para ödüyoruz bu sisteme.

Hep şu Satya Nadella yüzünden o olmadan önce Windows daha iyiydi.

Hocam güncelleyin isterseniz Rufusu. Sol altta üç çizgiye tıkladığınızda oradan güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Yeni indirdim hocam.

Programı çalıştırdığınız klasörde rufus.ini dosyası oluşmuş mu hocam?
Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
Hiçbir dosya oluşmadı. Yönetici olarak da çalıştırdım. Çok tuhaf.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı