Middle-Earth: Shadow of War nasıl bir oyun?

Makaleler
1
Bir süredir oynayacak yeni bir oyun arıyorum. Kütüphanemde gezinirken Shadow of War gözüme çarptı. Boyutu büyük olduğu için indirmeden sorayım dedim. Size göre Shadow of War nasıl bir oyun, tavsiye eder misiniz?

Tavsiye ederim. Arkham serisi rahatlığında dövüş mekanikleri var, Nemesis sistemi falan da çok iyi. İlk oyunu da güzeldir, Steam'de güzel indirim görüyor ikiside.

AC + Batman Arkham + Lord of the Rings diyebiliriz.

Bir süredir oynayacak yeni bir oyun arıyorum. Kütüphanemde gezinirken Shadow of War gözüme çarptı. Boyutu büyük olduğu için indirmeden sorayım dedim. Size göre Shadow of War nasıl bir oyun, tavsiye eder misiniz?
Serinin 1. oyunu : Middle-earth: Shadow of mordor
Türkçe yama bulabilirsen hikayesi olsun grafik ve oynayış olsun 10 numara oyundur dostum ikiside

Tavsiye ederim. Arkham serisi rahatlığında dövüş mekanikleri var, Nemesis sistemi falan da çok iyi. İlk oyunu da güzeldir, Steam'de güzel indirim görüyor ikisi de.

AC + Batman Arkham + Lord of the Rings diyebiliriz.
Serinin 1. oyunu : Middle-earth: Shadow of Mordor.
Türkçe yama bulabilirsen hikayesi olsun grafik ve oynayış olsun 10 numara oyundur dostum ikisi de.
1. oyuna sahip değilim, indirime girdiği zaman alayım onu da. Şu an Shadow of War'a sahip olduğum için Shadow of War'dan başlamayı düşünüyorum, bir sıkıntı olur mu hikaye açısından?

1. oyuna sahip değilim, indirime girdiği zaman alayım onu da. Şu an Shadow of War'a sahip olduğum için Shadow of War'dan başlamayı düşünüyorum, bir sıkıntı olur mu hikaye açısından?

Gerçi siz öyle söyleyince 1. oyunun sadece sonunu hatırlıyorum birkaç boss dövüşü dahil internetten izleyiyip tamamlayabilirsiniz. Hikaye 1. oyunda başlıyor çünkü bir İntikam söz konusu, karakter gelişimi, oyun içi karakterler vb.

Gerçi siz öyle söyleyince 1. oyunun sadece sonunu hatırlıyorum birkaç boss dövüşü dahil internetten izleyip tamamlayabilirsiniz. Hikaye 1. oyunda başlıyor çünkü bir İntikam söz konusu, karakter gelişimi, oyun içi karakterler vb.
O zaman şimdilik başka oyun bakayım, 1. oyunu aldığım zaman sırayla ikisini de oynarım. Çok teşekkürler.

1. oyunu ben baya oynamaya çalıştım ama grafikler çok çamur geldi, yani kötü grafikli oyun oynadım baya yanlış anlaşılmasın ancak bu oyunda gözümü rahatsız eden bir detay var, herkes plastik gibi yoksa oyun süper. İlk oyunu izlenerek ikinci oyuna başlanabilir.

Rica ederim iyi eğlenceler şimdiden.
Teşekkürler :)
1. oyunu ben baya oynamaya çalıştım ama grafikler çok çamur geldi, yani kötü grafikli oyun oynadım baya yanlış anlaşılmasın ancak bu oyunda gözümü rahatsız eden bir detay var, herkes plastik gibi yoksa oyun süper. İlk oyunu izlenerek ikinci oyuna başlanabilir.
Oyun eğlenceli olursa insanların plastik gibi görünmesine katlanabilirim diye düşünüyorum. Birkaç haftadır Dead Cells oynuyorum, artık çok sıktığı için yeni oyun arayışına girdim. Çok teşekkürler yorumun için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı