Mikrofon çevre seslerini de alıyor

Daha fazla  
Selamlar Technopat Sosyal ailesi kısa süre önce mikrofonumu tamir ettim (jak kısmını) mikrofon gayet iyi çalışıyor benim sesim karşıya gidiyor ama bilgisayarın seside gidiyor yani YouTube'den bir şey izlersem karşıyada gidiyor nasıl çözüceğimi bulamadım internetten bakıp bakıp birsürü şey denedim ama olmadı yardımlarınız için şimdiden teşkkürler.

Jak tamirini de buradan sormuştum bir arkadaş yanıt vermişti boş kabloyu biyere lehimle hatırlayamadım şimdi diğer kabloyuda sağ kulaklık veya sol kulaklığa lehimle demişti acaba sağ yerine solamı lehimlemem gerekiyordu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jak kısmında olduğunu sanmıyorum sorunun direkt mikrofondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle çevre seslerini fazla alıyor. Eğer Discord'da konuşuyorsanız gürültü engelleyici mevcut onu açabilirsiniz.

Malesef işe yaramıyor Discord'da müzik sesi kısık olmasına rağmen müzik açıkkan sesim çok az gidiyor ve kimse duymuyor müzik sesi az da olsa gidiyor nasıl çözebilirm başka bir şey yok mu?
Bilgisayar kulaklığı hoparlör olarak alıgılıyor onla bir ilgisi olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı