Mikrofon satın alırken dikkat edilmesi gerekenler

Morrisey

Decapat
Öncelik merhabalar, öneri üzerine mikrofon satın almadan evvel, bilirkişilerin görüşleri ile hareket etmek için konuyu burada açmış bulundum. Şarkı kayıt etme, videolarda anlatıcı ses olma gibi çeşitli amaçlarımdan ötürü bir süredir mikrofon satın almak istiyorum, ama deneyim ve bilgimin çok az olmasına rağmen kalitesiz bir ürün ile de başlangıç yapmak istemiyorum.

Şimdilik satın almak için aklımda "Behringer B-2 Pro" var, fakat yineliyorum konu hakkında açık bilgiye sahip değilim ve bu sebepten ötürü, mikrofon önerileriniz, mikrofonlar hakkındaki görüşleriniz ve fiyatına göre değerlendirmelerinizi merakla bekliyorum. Görüş bildiren ve yorumda bulunan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
butçen ne kadar
Kaliteli mikrofonların çoğunun fiyatı arttı. En iyisi sen mikrofonlu kulaklık al. HyperX Cloud 2 var ben onu kullanıyorum. Çok iyi. Mikrofon kalitesi gayet güzel. Ses kalitesi çok iyi. Oyunlarda ses kasabilirsin. Adam sanki yanindaymiş gibi geliyor ses. Tabi sen bilirsin. Benim aklimdaki mikrofonların fiyatları çok yükselmiş mesela samson c01u 300 TL'ydi sonra 500 TL oldu.

Son düzenleme:
butçen ne kadar
Kaliteli mikrofonların çoğunun fiyatı arttı. En iyisi sen mikrofonlu kulaklık al. HyperX Cloud 2 var ben onu kullanıyorum. Çok iyi. Mikrofon kalitesi gayet güzel. Ses kalitesi çok iyi. Oyunlarda ses kasabilirsin. Adam sanki yanindaymiş gibi geliyor ses. Tabi sen bilirsin. Benim aklimdaki mikrofonların fiyatları çok yükselmiş mesela samson c01u 300 TL'ydi sonra 500 TL oldu.

öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Fakat ben daha üst bir makina ile başlangıç yapmayı düşünüyordum. Bütçem ise 800 - 1100 arasındadır.

öncelikle yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Fakat ben daha üst bir makina ile başlangıç yapmayı düşünüyordum. Bütçem ise 800 - 1100 arasındadır.

Razer seiren pro var ve rode nt var. Ancak rode nt bütçeyi aşabilir. Diğeride 800 TL
Ben sana şöyle diyim. Hugola diye bi youtuber var ve samson c01u kullanıyor ve sesi bence gayet iyi. Ama sen bilirsin diğer yazdıklarımada bakabilirsin. Ben bi kere razer seiren aldım. Aldıktan sonra bir anda youtuber olmaktan vazgeçtim ve iade ettim. İyice düşün ve bu arada mikrofon mikseri almayıda unutma.

Son düzenleme:
Razer seiren pro var ve rode nt var. Ancak rode nt bütçeyi aşabilir. Diğeride 800 TL
Ben sana şöyle diyim. Hugola diye bi youtuber var ve samson c01u kullanıyor ve sesi bence gayet iyi. Ama sen bilirsin diğer yazdıklarımada bakabilirsin. Ben bi kere razer seiren aldım. Aldıktan sonra bir anda youtuber olmaktan vazgeçtim ve iade ettim. İyice düşün ve bu arada mikrofon mikseri almayıda unutma.
öncelikle yanıt için teşekkür ediyor ve devam ediyorum: Bir mikrofon satın alırken mikser ve ses kartı almamak ne gibi sonuçlara yol açar veya aldığımda ne tür artılarım olur, bir bilgin varsa ve benimle bu bilgileri paylaşırsan çok müteşekkir kalırım.

öncelikle yanıt için teşekkür ediyor ve devam ediyorum: Bir mikrofon satın alırken mikser ve ses kartı almamak ne gibi sonuçlara yol açar veya aldığımda ne tür artılarım olur, bir bilgin varsa ve benimle bu bilgileri paylaşırsan çok müteşekkir kalırım.

pahalı mikrofonlarin geneli sadece mikserle çalışır. miksere internetten falan bakabilirsin
tak çalıştır şeklinde değil yani

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı