Mikrofon Takılı Değil Hatası

Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
1.966
Çözümler
7
Mikrofonun jak girişi takılı ama takılı değil hatası alıyorum. Çözümünü bilen aydınlatırsa çok iyi olur.

Adsız.png


2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü yükle.
Hangi sürücü? Ses kartı vs güncel.

Doğru yere taktığını emin ol.
Hocam doğru yere takılı kablolar. 6 yıl önceki ekipmanı kullanmaya başladım ama kulaklık öylece duruyordu bozulmuş olması düşük ihtimal. Ses iletmesinde bir problem yok. 1 Ay daha idare etmesi lazım beni sonra kulaklık değiştiricem zaten. Mikrofon büyük sıkıntı yaratıyor bana.
 
Hangi sürücü? Ses kartı vs güncel.

Hocam doğru yere takılı kablolar. 6 yıl önceki ekipmanı kullanmaya başladım ama kulaklık öylece duruyordu bozulmuş olması düşük ihtimal. Ses iletmesinde bir problem yok. 1 ay daha idare etmesi lazım beni sonra kulaklık değiştireceğim zaten. Mikrofon büyük sıkıntı yaratıyor bana.

Model ver.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı