Arka jaklarda mikrofonlu kulaklığımı kullanmak istiyorum ama mikrofon resimde de görüldüğü üzere okunmasına rağmen sesimi algılamıyor. Hiçbir sesi algılamamakla beraber sürekli bir hava sesi var sanki mikrofona vantilatör tutuluyormuş gibi bir ses var (benim ön jaklarda mikrofon çalışıyor ve ben konuşurken aynı ses devam ediyor arkada aşağı da ki 2. resimde dinle butonuna basıp test ettim).
Sürücüleri güncelledim USB ses kartı aldım (USB ses kartı da sıkıntılı sadece sol sesleri duyuyorum kulaklıkta). Onda da mikrofon çalışmadı ve aynı şeyi yaşadım o hava sesi durumunu (cızırtıda denebilir ama bence cızırtı gibi değil). Be zamandır uğraşıyorum ve mikrofonlu kulaklığımda hiçbir sorun olmadığına eminim test ettim.
Sürücüleri güncelledim USB ses kartı aldım (USB ses kartı da sıkıntılı sadece sol sesleri duyuyorum kulaklıkta). Onda da mikrofon çalışmadı ve aynı şeyi yaşadım o hava sesi durumunu (cızırtıda denebilir ama bence cızırtı gibi değil). Be zamandır uğraşıyorum ve mikrofonlu kulaklığımda hiçbir sorun olmadığına eminim test ettim.
Son düzenleyen: Moderatör: