Millenicom başvuru süreci

Herkese merhaba konuyu hortlatmış gibi oldum ama yeni konu açmak yerine burada tecrübe sahiplerine sormak istedim. Millenicom'a başvuru yaptık, telefonda görüşme herşey on numaraydı anlaştık, telefonu kapatırken size aydınlatma metni gelecek onaylayın ve mail adresinize evrakları yollayacağım dediler. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne sms geldi ne mail geldi. Watsapp müşteri hizmetleri aciliyeti bildiriyorum demekten başka birşey yapmıyor. Yol yakınken vaz geçmek en doğrusu mu. Bu ayın sonunda internet hizmetim doluyor, internetsiz kalmamam lazım diye kaç kere söyledim. Hemen olacak dediker daha evrak bile yollanmadı
 
Herkese merhaba konuyu hortlatmış gibi oldum ama yeni konu açmak yerine burada tecrübe sahiplerine sormak istedim. Millenicom'a başvuru yaptık, telefonda görüşme her şey on numaraydı anlaştık, telefonu kapatırken size aydınlatma metni gelecek onaylayın ve mail adresinize evrakları yollayacağım dediler. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne SMS geldi ne mail geldi. Watsapp müşteri hizmetleri aciliyeti bildiriyorum demekten başka bir şey yapmıyor. Yol yakınken vaz geçmek en doğrusu mu? Bu ayın sonunda internet hizmetim doluyor, internetsiz kalmamam lazım diye kaç kere söyledim. Hemen olacak dediker daha evrak bile yollanmadı.

Ben Millenicom'a geçerken bile kabız olmuştum birkaç ay dayanabildim herkeste öyle olmayabilir ama bir sıkıntı çıktığında o aciliyetinizi bildiriyorum cümlesini çok duyacağından emin olabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı