Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 12 Temmuz 2020 #1 TürkNet kullanıcısıyım Millenicom'a baktığımda TT altyapısından fiber alabileceğim fakat boş port olmadığı söylendi, daha önce yaşayan var ise portta yer açılması ne kadar sürer, TürkNet'i bırakıp hemen geçeyim mi yoksa boş port mu bekleyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
TürkNet kullanıcısıyım Millenicom'a baktığımda TT altyapısından fiber alabileceğim fakat boş port olmadığı söylendi, daha önce yaşayan var ise portta yer açılması ne kadar sürer, TürkNet'i bırakıp hemen geçeyim mi yoksa boş port mu bekleyim?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.190 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2020 #2 9 Ay port bekledim. Şu an TürkNet kullanıyorsanız aynı portu kullanmanız gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 12 Temmuz 2020 #3 zKEBAB dedi: 9 Ay port bekledim. Şu an TürkNet kullanıyorsanız aynı portu kullanmanız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok bu dsl, fiber portu bekleyeceğim. Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: 9 Ay port bekledim. Şu an TürkNet kullanıyorsanız aynı portu kullanmanız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok bu dsl, fiber portu bekleyeceğim.