Millenicom internet kötüleşti

robalye

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Millenicom 1000MBPS fiber internet kullanıcısıyım. Son 5-6 gündür ping değerlerimde artış ve download değerlerimde az da olsa düşüş var. Önceden ve bugün yapmış olduğum Speedtest sonuçları aşağıdadır. Şu son günlerde mesela Valorant'ta sürekli ağ sorunu hatası ve İstanbul sunucusunda önceden 19-20 ping alırken şimdi 26-27 alıyorum. Ayrıca, telefondan da mesela Clash Royale oyununa girmezken, PC'de rahatlıkla BF1 oynayabiliyorum. Hiçbir kararsızlık ya da lag vs girmiyor. Ve ek olarak, IP adresim de konumumu yanlış gösteriyor. Adana'da ikamet etmeme rağmen konumum şu anda Gaziantep gözüküyor. Bunun bir etkisi var mı yok mu açıkçası bilgi sahibi değilim.

Dosya Ekleri

• önce.png
    önce.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 56
  • sonra.png
    sonra.png
    43,7 KB · Görüntüleme: 43
  • antepp.png
    antepp.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela şu anda da belli başlı sitelere giremiyorum ve oyunlara girmek istediğimde sunucularla bağlantı kuramıyor.

Yaşanan olayla alakalı bir konu paylaşıyorum. Okuyabilirsiniz.

Özetle 26 Haziran itibariyla Millenicom kullanıcıları olarak ülke genelinde erişim sorunu yaşanıyor. Konu içerisinde fikir belirten bir kullanıcı BTK'ya yaptığı şikayet sonucunda yönetim biriminden aranmış ve gerçekten de genişbant ağ geçidi arızası yaşandığını, çözüm için altyapı sağlayıcı ile ortak çalışma yürüttüklerini söylemişler. Ekstra olarak da genel müdürlükten aranması sonucu 27 Haziran'da sorunun farkına varıldığını ve genel santralde yapılmaya başlanan güncelleme sırasında cihaz arızası meydana geldiğini ve bu arızanın cihaz değişimiyle donanımsal olarak bir nebze de olsa giderildiğini ancak donanımın ayarlanması ve kullanıcılara yansıması konusunda kademe kademe ilerlendiği şeklinde bilgi almıştır. @drenyjs hocam paylaşmıştı bu mesajı. Konu içerisinde daha detaylı mesajlar mevcut. Konu sahibi de @Rosss

Kendimde Millenicom kullanıcısıyım, birkaç gündür zaten internette sıkıntılar olduğunun farkındaydım ben de dün konuyu gördüğümde netleştirdim olayı. Gerçekten can sıkar bir durumda şu an internetim, kimisi oyuna giremiyor kimisi giriyor ben YouTube'a bile giremiyorum oyun falan zaten geç oraları :D birkaç gündür boş boş sayfaların yüklenmelerini beklemek can sıkar vaziyette ve konuyla ilişkin Millenicom'un da hiçbir açıklaması yok müşteri desteğine yazdığım zaman da otomatik mesaj gönderiliyor altyapısal güncelleme var tarzında.

Dosya Ekleri

• 1751365215967.png
    1751365215967.png
    38,4 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı