Millenicom internetin yavaş olmasının sebebinin modem olduğunu söylüyor

Ömer Teker

Decapat
Daha fazla  
Bugün hız düşüklüğü yüzünden Millenicom'u aradım, 2 tane internetim var abimin yani üst kattakı internet 30 MB hız varken bizim internette 7 MB hız alıyorum. Dedim onlar da kontrol etti ve sinyal düzgün geldiğini modemden kaynaklandığını söyledi. Uploadda sıkıntı yok, o 30 MB hızında nasılsa öyle ama hız öyle değil. Sizce modem mi bozuldu? Arada sırada DSL ışığı gidip geliyordu.

buda tablo

rica ediyorum yardım edin

Yanlış atmışım bu olması lazım

Dosya Ekleri

• IMG_5720.png
    IMG_5720.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5721.png
    IMG_5721.png
    124,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bugün hız düşüklüğü yüzünden Millenicom'u aradım, 2 tane internetim var abimin yani üst kattakı internet 30 MB hız varken bizim internette 7 MB hız alıyorum. Dedim onlar da kontrol etti ve sinyal düzgün geldiğini modemden kaynaklandığını söyledi. Uploadda sıkıntı yok, o 30 MB hızında nasılsa öyle ama hız öyle değil. Sizce modem mi bozuldu? Arada sırada DSL ışığı gidip geliyordu.

Bu da tablo.

Rica ediyorum yardım edin.

Yanlış atmışım bu olması lazım.

Modeminiz hat zayıflamasını ve hat kapasitesini göstermiyor. Sorun modemden kaynaklı gibi duruyor.
Üst kattaki abinizin modemini sizin dairede kurulumunu yapın bir deneyin. Eğer sorun kesin modemden kaynaklıysa tespitini yaparsınız.

Şöyle söyleyeyim usta onun modem arayüzne girdim baktım onda sıkıntı yok.

Ama bizde böyle sıkıntı var müşteri hizmetleri sinyal de sıkıntı yok modemden dedi.

Çok teşekkür ederim baktığınız için.

Şöyle söyleyeyim usta onun modem arayüzne girdim baktım onda sıkıntı yok.

Ama bizde böyle sıkıntı var müşteri hizmetleri sinyal de sıkıntı yok modemden dedi.

Dediğimi yanlış anladınız sanırım. Abinizdeki modemi ödünç alarak, kendi dairenizdeki internete bağlayın kurulumunu yapın. Değerlerde farklılık var mı yok mu ondan sonra sorun kesinleşmiş olur.

Tamam yazarım.

Hocam modemi değiştirdim ve hız düzeldi ama hinede bakar mısın rica etsem.@Emre Nxt

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 27
  • image.jpg
    image.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Tamam yazarım.

Hocam modemi değiştirdim ve hız düzeldi ama hinede bakar mısın rica etsem.@emre nxt.

Sorun modemden kaynaklı duruyor hocam. Sizin hızınız 24 Mbps civarında buluşuyor. Modeme gelen kabloda herhangi bir ek var mı? Bir de Millenicom altyapı sorgulamasında ne kadar hız gösteriyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı