Millenicom nasıldır?

Hocam, ben 89 TL ödüyorum. Taahhüt olanlar biraz daha az ödüyor. Fiyatı tam aklımda değil.
 
Benim arkadaşım kullanıyordu pişman oldu. Şimdi kablonet kullanıyor gayet memnun. Geceliğin oyun oynarken ping değeri zaman zaman 500-1500 civarına çıkıyordu kablonet'de stabil. İstanbul'da oturuyor.
 
Evet Millenicom güvenilir ancak altyapınız destekliyor ise TurkNet almanızı öneririm. 100 MB download 8 upload veriyorlar altyapınız yetirliyse ve sabit 85 TL taahhütsüz.
Altyapı sorgulattım böyle yanıt geldi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Gönderdiğiniz linke girdim altyapım desteklemiyor hatta oturduğum mahalle bile orada görünmüyor.

Tamam o zaman ilçe varsa bir şansınızı deneyin verin dilekçeyi maksimum 2 haftada belli olur o sırada deneme amaçlı türnete geçin internetsiz kalmayın.
Altyapı sorgulattım böyle yanıt geldi.

İnternet alamayacaksın geçmiş olsun.
 
Millenicom'a geçtikten sonra sık sık internetim kopmaya başladı. Günlük minimum 60-70 kesinti yaşanıyordu.

Defalarca arıza bıraktım, müşteri hizmetleriyle, teknik ekiple görüştüm sorunu çözemediler, iç tesisatım sıkıntı denildi hep.

En sonunda keenetic extra DSL modem aldım ve SNR Margin'i 10 DB'ye sabitledim sorunum çözüldü.

Böyle işten anlamayan bir ekip var arkada. Ki defalarca da hızımı 60 Mbps sabitlemelerini istemiştim yapamıyoruz dediler, sonra yapacağız deyip yapmadılar.

Altyapınız sorunsuzsa sorun yaşamazsınız, ama en ufak sorununuzda da çözüm üretemezler.

Bazı insanlarda wpdan yazınca anında problemi çözdükleri söyleniyor, bende Türk Telekom'un modemi var başka bir altyapı yok bulunduğumum bölgede umarım böyle bir sorun yaşamam.
Altyapınız var ise çoğu internet servis sağlayıcısı telekom altyapısı kullanıyor. Tavsiyem superonline 35mbps 3 upload 104 TL'ye aldım.
mallaesef altyapım yok
Şu an evinizde internet var mı?
evet var ama yarın bitiyor.
 
Bazı insanlarda wpdan yazınca anında problemi çözdükleri söyleniyor, bende Türk Telekom'un modemi var başka bir altyapı yok bulunduğumum bölgede umarım böyle bir sorun yaşamam.

Mallaesef altyapım yok

Evet var ama yarın bitiyor.

Tamam o zaman portu dert etmeyin Türk Telekom'u iptal etmeden aynı portunuz üzerinden geçiş yapacaksınız. İsterseniz arayıp görüşün çağrı merkezindeki kadına şu anda İntarnet kullandığınızı söyleyin davet kodu isterse ben veririm yazarsınız.
 
Tamam o zaman portu dert etmeyin Türk Telekom'u iptal etmeden aynı portunuz üzerinden geçiş yapacaksınız. İsterseniz arayıp görüşün çağrı merkezindeki kadına şu anda intarnet kullandığınızı söyleyin davet kodu isterse ben veririm yazarsınız.

Millenicom'dan bahsediyorsunuz sanırım davet kodu tam olarak ne oluyor ben bilmiyorum da.
Benim arkadaşım kullanıyordu pişman oldu. Şimdi Kablonet kullanıyor gayet memnun. Geceliğin oyun oynarken ping değeri zaman zaman 500-1500 civarına çıkıyordu Kablonet'de stabil. İstanbul'da oturuyor.

Ben Ankara'da yaşıyorum Kablonet'in sitesinde altyapı sorgulama bulamadım arayıp mı sormam gerek ayrıca o arkadaşın Kablonet'e geçtiği zaman ileri zamanlarda büyük bir sıkıntı oyunlarda ping vs yaşadı mı?
 

Geri
Yukarı