Millenicom nasıldır?

• Konuyu başlatan sp15x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.969

sp15x

Hectopat
Daha fazla  
Aylardır Türk Telekom'dan port yok cevabı alıyordum diğer internet sağlayıcıları da dahil. Şimdi Millenicom da sorgulama yapınca maksimum 59mb/s hız verilebileceği gözüküyor. Santrale uzaklığım sanırsam 270metre imiş. TT ADSL internet ile sürünüyorum ancak Millenicom hiç bilmediğim bir şirket önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-01-07 181404.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-07 181404.png
    50,7 KB · Görüntüleme: 250
Şahsen kullanıyorum. Bana da tek 50 veren yer olduğu için. Burada fazla sevilen bir firma değil. Şahsen sıkıntı yaşamadım. Bulunduğunuz yerdeki altyapı iyiyse sıkıntı olmaz. Altyapı kötü ise zaten hepsi aynı olur. Bizim binada hemen hemen hepsi de var.

Aylardır Türk Telekom'dan port yok cevabı alıyordum diğer internet sağlayıcıları da dahil. Şimdi Millenicom da sorgulama yapınca maksimum 59mb/s hız verilebileceği gözüküyor. Santrale uzaklığım sanırsam 270metre imiş. TT ADSL internet ile sürünüyorum ancak Millenicom hiç bilmediğim bir şirket önerir misiniz?

İllet bir firma taahhütsüz der, çıkmaya çalışsan taahhüt ücretini ödersin, müşteri hizmetleri 15-20 dk bekletir çıkmak için 3 ay uğraştık. Ha bir de akşam 6 sabah 6 arası internet kesiliyordu her gün :D

Ben de memnundum ama bu aralar çok sapıttı ve müşteri hizmetleri ilgilenmiyor. Sorunum port yoğunluğu ile alakalı 46'lı ip bloğundan internete çıkamıyorum mesela. İnternete erişim sağlamak için modemi sürekli resetlemem gerekiyor.

Yazlık evimde kullanıyorum. Memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı