Millenicom nasıldır?

• Konuyu başlatan sp15x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.974
Sanırsam oturduğum yerde TT altyapı sağlıyor arada kesiliyor fazla sürmeden çözülüyor. TT'den çıkmak için talep edilen ücret Max kaç olabilir?

Şahsen kullanıyorum. Bana da tek 50 veren yer olduğu için. Burada fazla sevilen bir firma değil. Şahsen sıkıntı yaşamadım. Bulunduğunuz yerdeki altyapı iyiyse sıkıntı olmaz. Altyapı kötü ise zaten hepsi aynı olur. Bizim binada hemen hemen hepsi de var.
Pingleri ve hızlı desteği kötü bir firma. Ping olayında da Turkcell sunucuları kullanıyor, peer bla bla. Full Türk Telekom kullansa pingler çok iyi olacak.

Allah için uzak durun bu firmadan. Bende kullanıyorum, 4 senedir? Üniversite için ev tuttum. 4 yıldır bu firmayı kullanıyordum. İlk 2 yıl harikaydı. Son 2 yıl alt yapısını iyice bozdu. Günde 7-8 kere internetten düşüyorum. Oyun oynarken veya YouTube'da gezerken. Sanarsın KYK'nin internetini kullanıyorum. Bugünde final sınavıma girdim. Girerken hem internet paketimi hem de modemden giriyorum sistemden düşmemek için. Şu son 5 gün daha dişimi sıkacağım finaller bitecek ve mezun olacağım hayırlısıyla bir daha da bu firmanın yüzüne bakmayacağım yeter be.

7 sene kullandım ve hiç bir zaman memnun olmadım. Bir arkadaşım geçen hafta bıraktı, 1 aydır interneti yoktu çocuğun Türknet'e geçti.

Port sorununuzu çözeceğini düşünüyor iseniz başvurmayı deneyin.
Millenicom 1 ay bedava kod: 62ABC1DE
Abonelik için ilk aramada bu kod verilmesi gerekiyor.
Kod halen geçerlidir. Destek için lütfen...

Şahsen kullanıyorum. Bana da tek 50 veren yer olduğu için. Burada fazla sevilen bir firma değil. Şahsen sıkıntı yaşamadım. Bulunduğunuz yerdeki altyapı iyiyse sıkıntı olmaz. Altyapı kötü ise zaten hepsi aynı olur. Bizim binada hemen hemen hepsi de var.
@Yener K. hocam konuyu cooort diye hortlatıyorum kusura bakmayın. Millenicom'dan şu an itibariyle memnun musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı