Millenicom nasıldır?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1719692991781.png

Yeni eve taşındık, 75 mbps internet paketine geçtik. Arama yapıp eve ulaşacaklarını bildirdiler. Taahhut olmadığı için sonraları cayarız diye düşünüyoruz.

Ben zamanında kullandım, 1 sene kadar hiç sorun yoktu ama son zamanlarda kopma oluyordu hatta iptal ettirmeden önce 3 gün internetin gelmediğini hatırlıyorum, özellikle akşam yoğun vakitlerinde gelmiyordu. Sonrasında ISS değiştirdik.

Bu arada şunu ekleyeyim, müşteri hizmetleri yok gibi bir şey, telesekreter ile konuşuyorsun oradan da hiçbir şey olmuyor müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsun sizi arayacağız diyorlar aramıyorlar. Sorun yaşadıktan 2 gün sonra beni aramışlardı. Şahsen sevmediğim, ilgisiz bir firma.

Ben zamanında kullandım, 1 sene kadar hiç sorun yoktu ama son zamanlarda kopma oluyordu hatta iptal ettirmeden önce 3 gün internetin gelmediğini hatırlıyorum, özellikle akşam yoğun vakitlerinde gelmiyordu. Sonrasında İSS değiştirdik.
Eski internet sağlayıcımız olan Vodafone'den kalan modem, iptal ettirdiğimiz internet sağlayıcısı için modem iade edilmesi gerekiyormuş. Kenarda köşede kalan çok eksi bir türk telekom modemi var. Umarum kabul etmezler çünkü yeni modem geçmek istiyorum.

2 sene 16 mbps adsl olarak kullandım herhangi bir sorun olmadı. Bakım olduğunda mesaj atıyorlardı şu saatte internet kesilecek şu saatte gelecek diye. Sadece son zamanlarda yüksek ping sorunu yaşadım oyunlarda. O da adslin verimsizliğine bağlanabilir belki de. Biraz da bölgeye göre değişiyor sanırım ya hizmet kalitesi. Zaten taahhüt olmayacak deneyimleyip duruma göre aksiyon alırsınız.

2 sene 16 mbps adsl olarak kullandım herhangi bir sorun olmadı. Bakım olduğunda mesaj atıyorlardı şu saatte internet kesilecek şu saatte gelecek diye. Sadece son zamanlarda yüksek ping sorunu yaşadım oyunlarda. O da adslin verimsizliğine bağlanabilir belki de. Biraz da bölgeye göre değişiyor sanırım ya hizmet kalitesi. Zaten taahhüt olmayacak deneyimleyip duruma göre aksiyon alırsınız.
Haklısınız, vdsl olduğu için ping sorunu olucağını sanmıyorum. İnşalllah olmaz.

Haklısınız, vdsl olduğu için ping sorunu olucağını sanmıyorum. İnşalllah olmaz.
Şu an vdsl kullanıyorum ve ping sorunu yok. Evdekiler aktif kullanırken bile sıkıntı olmuyor bence siz de yaşamazsınız. Her türlü olumsuzlukta servis sağlayıcınızı darlayın. O hizmeti düzgün almak için çok komik paralar ödüyoruz zaten şu ekonomik ortamda.

Şu an vdsl kullanıyorum ve ping sorunu yok. Evdekiler aktif kullanırken bile sıkıntı olmuyor bence siz de yaşamazsınız. Her türlü olumsuzlukta servis sağlayıcınızı darlayın. O hizmeti düzgün almak için çok komik paralar ödüyoruz zaten şu ekonomik ortamda.
Bağladıkları modem markası nedir acaba?

Onu bilmiyorum benim kendi modemim vardı. Modemimin olup olmadığını sordular ben de olduğunu söyledim. O modemden kurulum yapıldı.
Şu markayı da önerdiler. Ayrıca aylık ödenecek tutar daha az.

Şu markayı da önerdiler. Ayrıca aylık ödenecek tutar daha az.
Kuzenim kullanıyordu netspeedi ve özellikle akşam saatleri sürekli bağlantının kesildiğinden şikayetçiydi. Ama bölgeye göre değişebilir yine. O yüzden çok net bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00