Firma'yı aradığımda ekip göndereceklerini söylüyorlar. Gelen ekipler de modeme bakmıyor. 1 haftadır yaka silktirdiler.Bu değerlerin Millenicom ile alakası yok, bunlar altyapı değerlerin. Ayrıca şunu söylemeliyimki mükemmel görünüyor. Bende Millenicom kullanıyorum bağlantı kopma ve yavaşlık sorunu bende de var, firma ile alakalı muhtemelen. Ayrıca hattına atanan hız 8Mbps, eğer ki stabilite için ayar düzenlemediysen modem üzerinden firmayı ara ve düzelttir.
Eki Görüntüle 2517047
İnternet değerlerim bu şekilde, her 10 dakikada bir kopuyor ve modemi yeniden başlatmak gerekiyor. Çözümü nedir?
Modemin yazılım güncellemelerini kontrol et, markası nedir?Firma'yı aradığımda ekip göndereceklerini söylüyorlar. Gelen ekipler de modeme bakmıyor. 1 haftadır yaka silktirdiler.
Sorun değerlerden değilse modemden olabilir mi sence?
Modemin VN020-F3 değil mi?Eki Görüntüle 2517059
Tam olarak aynı sorunu Millenicom'da yaşıyorum 10-20 dakikada bir gidiyor modemi kapat aç yapınca geliyor döngüye girdi artık.
TP-Link VN020-F3, yazılım güncellemesi internette bulunmuyor. Sebebi ise modemin Millenicom'a özel olarak üretilmiş olması.Modemin yazılım güncellemelerini kontrol et, markası nedir?
Modemin VN020-F3 değil mi?
Modemle alakalı bi problem de olabilir Millenicom ile alakalı da. DSL kablonun kalitesi nasıl? Benimki pek iyi durumda değil, seninki daha iyi durumdaysa modeme yorabiliriz sorunuAynen.
Sorun firmadan kaynaklı muhtemelen fakat arayüz üzerinde güncelleme kontrolü olması lazım, benim değerlerim bu şekilde bende kopma sorunları yaşıyorum fakat modemi kapatıp açınca düzelmiyor ve herzaman olmuyor. bende millenicomluyum.Modemin VN020-F3 değil mi?
TP-Link VN020-F3, yazılım güncellemesi internette bulunmuyor. Sebebi ise modemin Millenicom'a özel olarak üretilmiş olması.
Sorun firmadan kaynaklı muhtemelen fakat arayüz üzerinde güncelleme kontrolü olması lazım, benim değerlerim bu şekilde bende kopma sorunları yaşıyorum fakat modemi kapatıp açınca düzelmiyor ve herzaman olmuyor. bende millenicomluyum.Eki Görüntüle 2517060
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.