Millenicom Tavsiyesi

thelordof

Kilopat
Katılım
7 Şubat 2018
Mesajlar
2.650
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
27 Eylül 2019'dan beri kullanıyorum. Tam 1 yıl oldu. Toplamda bir, iki defa kopma yaşamıştım. Kısa sürede hallettiler. 35 Mbps'lik VDSL tarifeden 32 Mbps hız alıyorum. Ping olarak da PUBG, Rainbow gibi oyunlarda 50-70 ms aralığında alıyorum.

Başvururken kod söylerseniz 1 ay ücretsiz şekilde faydalanmış oluyorsunuz. Taahhüt olmadığı için 2, 3 ay deneyimleyin derim. Beğenmezseniz iptal edersiniz.

Tavsiye ederim. Sorularınız olursa mesajlarınızı beklerim.
 
İstanbul'da yaşıyorsanız;

Başlat>CMD>tracert vie.valve.net yazıp bizimle paylaşır mısın ? Milleni.com Viyana sunucusuna giderken nasıl yol izliyor merak ediyorum.

Örnek;

resim_2020-09-28_110725.png
 
İnternet sitesinde altyapı sorgulama yaptığımda, 82Mbps diyor bu hızı sağlayabiliyor mu?
Not: Fiber altyapı.
Kesinlikle sağlayabiliyor. Hatta sizin hat değerlerinize bağlı olarak daha fazlasını da alabilmeniz kesinlikle mümkün. Bana 50 dendi maksimum fakat 93 Mbps alıyor-dum ki yeni VDSL abonelerin katılmasıyla hızım şuan maksimum 92, genel olarak 88 Mbps.
 
İptal ettirmeye çalışın anlarsınız nasıl firma olduğunu :)

Fiber sistemlerde Türk Telekom'un personelini eve göndermeye ikna edemeyen firma. Türk Telekom da sallamıyor zaten bunları ve birçok insan evinde internetsiz bekliyor. Şikayetvar üzerinden bakabilirsiniz son 1 haftaya.

Fiber sisteminiz yoksa bilmem ama fiber varken sıkıntıları çözemiyorlar
 
Firmayı kötülemeye gelmedim ama bu konuyu referans alıp bu firmaya başvuracak insanlara olurda hattınızda packet loss gibi sorunlar olursa Millenicom tarafından destek alamayacağınızı adresinize Türk gelen "ücretli" teknik ekibin sana "altyapıda sorun yok sürekli arıza kaydı oluşturup zaten yoğun olan işlerimizi daha da yoğunlaştırmayın "gibi cevaplar vereceğini Prime time denilen saatlerde kaçınılmaz hız düşüşleri yaşayacağınızı bilmenizi isterim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı