Millenicom vs Superonline vs TurkNet

• Konuyu başlatan Smyrne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.611

Smyrne

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5-12400F ROG STRIX RX6750XT 32GB RAM Asus EX-B660M-V5 D4 120MM SIVI SOĞUTMA
Meslek
Sorumluluk Ve Bakım Teknikeri
Selamlar internet alacağım altyapı testinde TurkNet 50, Millenicom 51 Mbps gösteriyor. TurkNet'te 4 Mbps upload veriyor Milleni'de onu yazmamışlar. Şu an komşumdan bağlanıyorum bir kat altımda Turkcell kullanıyor, Speedtest'te Wi-Fi'yle bağlanmama rağmen 45 download 10 upload alıyorum. Türk Telekom belasına bulaşmak istemiyorum tam rezil bir firma İzmir'in göbeğindeyken berbat bir internet hizmeti vardı. Şu an Torbalı'dayım burayı düşünemiyorum. HiperNet destekliyor diyor ama ne dese boş onlar tavsiyelerinize açığım.
Oyunlardaki ms değeri önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lokasyona göre değişir bu durumlar. Ben TurkNet ile daha yüksek hız almama rağmen TürkTelekom'da iken ping değerlerim daha stabildi. Şimdi akşam saatlerinde oyuna bir giriyorum (tek bağlı cihaz) bi 34 ping görüyorum bi 900 ping görüyorum. Aralarında kurumsallık açısından en güvenilir Superonline.

Hizmet konusunda Superonline'ı tek geçerim. Hız/fiyat oranı Vodafone ve TT gibi diğer markalarla 3 aşağı 5 yukarı aynı ama gece 3'te müşteri hizmetlerini arayıp sorununuzu çözdürebileceğiniz başka marka yok.

Millenicom tavsiye ederim, 35Mbps paketi alırsanız 6'ya da 8Mbps upload veriyorlar. 35 almayacaksınız bence TurkNet alın çünkü 35 üstü için fiyatı daha uygun.

Fiyat bakımından sıkıntınız yoksa Superonline alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı