Millenicom vs TürkNet

Arda5670

Femtopat
Daha fazla  
Hangisini önerirsiniz? Şu an Turkcell Superonline DSL 6 MB dowland 0.7 upload alıyorum sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet'i bilmem Millenicom kullanıcısıyım. İnternet olarak memnunum ama kullandığım paketin fiyatı 109tl'ye çıktığı için Türknet'i önereceğim. Orada 85tl imiş 100mbit paket.

Biz bir aydır Netspeed kullanıyoruz. Online eğitim için bağlatmıştık. 35 Mbps 76₺ gayet uygun fiyatlı ve taahhütsüz. Şuana kadar bir sorun çıkmadı çok şükür. Eğer siz de Netspeed'i seçerseniz A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ yaptırabilirsiniz.

Millenicom kullaniyorum, oldukca memnunum. Sorunlarim oldugunda kisa surece cozum buldular. Ben eski kullanici oldugum icin daha dusuk bir fiyatdan paket kullaniyorum ama suanki paketlerin fiyatlarida fena degil gibi. Altyapiniza gore 35mbit'lik paketi tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı